AdobeStock_634240251-aspect-ratio-1920-690

Sectoren

Naast publieke sectoren, zoals zorg, onderwijs en de overheid, hebben we veel relaties in diverse commerciële branches. Denk maar aan banken, verzekeraars, regionale datacenters, retailers en dienstverleners. Wij werken het liefste samen met bedrijven die over een eigen rekencentrum/serverruimte (MER) beschikken of een hybride cloud strategie voeren. Kenmerkend bij veel organisaties is dat zij de bewuste keuze maken om de belangrijkste IT-processen vanuit een eigen rekencentrum/serverruimte te faciliteren.

Industry 4.0 Modern Factory: Facility Operator Controls Workshop

Hoe blijf je up and running

Een serverruimte die nu wordt gebruikt is wellicht 15 jaar geleden ontworpen. De afgelopen jaren is veel apparatuur geritualiseerd, geconsolideerd of wellicht zelfs uitgefaseerd. Diverse installaties hebben in die tijd de technische en/of economische levensduur bereikt, waarbij de onderhoudskosten oplopen en de kans op uitval groter wordt.

Hoe zorg je er voor dat je up and running blijft? Wij hebben hiervoor een oplossing: de Data Center Impact Analyse (DIA). We kijken binnen de DIA niet alleen naar de technische staat van nu, maar ook naar de capaciteitsbehoefte van morgen. Dit vertalen we naar een toekomstbestendig ontwerp.

Onderhoud van je apparatuur

Naast borging van de continuïteit en verduurzaming kun je bij ons terecht voor een onderhoudsplan, waarmee je de onderhoud- en vervangingskosten voor de komende jaren nauwkeurig in beeld hebt en mee kunt nemen in je eigen meerjarenbegroting. We zijn 24/7 bereikbaar in geval van een storing. Om je nog verder te ontzorgen en zelfs storingen te voorkomen bieden we ook monitoringop je technische installaties aan.

‘Wifi hoort tegenwoordig gewoon thuis in het rijtje van basisinfrastructuur gas, water en licht!’

Gerrit-Jan Hagedoorn

Eigenaar bij Beerze Bulten

Referenties