AdobeStock_546233963-aspect-ratio-1920-690

I(o)T monitoring

Voor een slimme bedrijfsvoering is door sensoren gegenereerde data tegenwoordig onmisbaar. Bij steeds meer processen wordt deze data gebruikt. Zo is het mogelijk om processen efficiënter, betrouwbaarder, duurzamer en veiliger te maken. Het verzamelen van data is een eerste stap, maar voor nieuwe inzichten is meer nodig.

Data biedt waardevolle informatie om onderhoud voorspelbaar te maken, waardoor we storingen en defecten kunnen voorspellen en voorkomen, voordat ze daadwerkelijk optreden. Dit leidt tot een vermindering van downtime en onderhoudskosten. Daarnaast kun je binnen je organisatie dankzij het verzamelen, visualiseren en analyseren van sensordata, patronen en trends identificeren. Dit is essentieel voor het optimaliseren van processen, het verhogen van de efficiëntie en het verminderen van verspilling in productie en bedrijfsvoering.

Zwolle_X-ICT_151

Waarom kiezen voor onze I(o)T-monitoringsdiensten?

1. Real-time gegevensanalyse: onze geavanceerde software verzamelt continu data van je I(o)T-apparaten en analyseert deze Realtime. Dit biedt je onmiddellijke inzichten in de prestaties en status van je apparatuur, waardoor je proactief kunt handelen in plaats van te reageren op problemen;

2. Gebruiksvriendelijke interface:
onze platforms zijn ontworpen met ultiem gebruiksgemak in gedachten. Je krijgt toegang tot een duidelijke, intuïtieve interface die je helpt om snel en efficiënt beslissingen te nemen;

3. Deskundige ondersteuning: ons team van experts staat altijd klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Van de implementatie tot dagelijkse operaties, wij zorgen ervoor dat je IoT-ecosysteem optimaal functioneert.

Van data naar inzicht

Het verzamelen van sensordata ondersteunt de ontwikkeling van slimme, geconnecteerde oplossingen in diverse sectoren, van industrie tot gezondheidszorg. Hier dragen we bij aan innovatie en de ontwikkeling van nieuwe technologieën en diensten.

Wij hebben ervaring in de verschillende sectoren en adviseren in het gehele proces; van idee tot uitvoering. Zo geven we specifieke uitdagingen en behoeftes invulling, om uiteindelijk met alle data nieuwe inzichten te creëren en processen te borgen.

We werken op het gebied van I(o)T monitoring met onze eigen ontwikkelde software Docksters en zijn enige licentiehouder in Europa voor Pim.plus monitoringssoftware. Dankzij ons partnership met Pim.plus en onze eigen software, kunnen wij continu innoveren en inspelen op trends binnen de branche en wensen van jou als klant.

 

Meer over monitoring