AdobeStock_419881498-kopie-aspect-ratio-1920-690

Industrie

De meeste organisaties binnen de sector industrie werken tegenwoordig op basis van 24/7 aanbod en productie. Uitval van apparatuur is dan natuurlijk helemaal geen optie. Als het aan ons ligt, zal uitval in ieder geval niet liggen aan je basisinfrastructuur. Altijd stroom, ook al laat de netbeheerder het even afweten. Beveiliging tegen brand, zonder dat je apparatuur als gevolg van brand of het blussen verloren gaat. Always On. Always Up and Running!

Onze monitoringsystemen helpen storingen te voorkomen. Mocht het alsnog fout gaan, dan staan wij 24/7 voor je klaar en minimaliseren wij samen met onze servicepartners het eventuele ongemak.

Door overbelasting van het elektriciteitsnet komen stroomstoringen in Nederland steeds vaker voor. Daarnaast heeft ook Nederland de laatste jaren te maken gehad met extreme(re) weersomstandigheden. Van wateroverlast in computerruimtes tot problemen met koelsystemen, we kwamen het allemaal tegen. In onze ontwerpen houden we daarom rekening met de gewijzigde weersomstandigheden en zorgen we ervoor dat onze oplossingen “Future Proof” zijn. Door monitoring voor je in te richten of zelf de monitoring voor je te verzorgen, anticiperen we tijdig op gevolgen van extreem weer en kun je tijdig maatregelen nemen. Alles om productieverlies te voorkomen!

modern industrial factory for the production of electronic compo

Een geschikte ruimte voor je IT-voorzieningen

Binnen industriële omgevingen is het soms bijzonder uitdagend om een geschikte ruimte te vinden en om een computerruimte te realiseren. Een oplossing hiervoor is Containerized Solutions. Hierbij wordt een computerruimte in een container, elders op het terrein gerealiseerd. We verzorgen niet alleen de container, met hierin de racks en de technische installaties, maar ook de netwerkbekabeling naar de productiefaciliteiten.

Ontwerpen op maat

Of het nu gaat om een inpandige oplossing binnen een industriële omgeving of een oplossing op basis van een container, er is altijd wel een klant waar wij je toekomstige project reeds gerealiseerd hebben. Om meer gevoel bij het ontwerp voor je situatie te krijgen nemen wij je graag mee naar één van onze relaties om een gelijksoortige oplossing te bekijken.