Zwolle_X-ICT_058_breed-scaled-aspect-ratio-1920-690

Ons verhaal

X-ICT levert de basis voor de complete ICT infrastructuur. Hiermee doelen we op de aanleg van databekabeling, het ontwerpen, realiseren en onderhouden van serverruimtes. Om onze klanten Up and Running te houden, bieden we monitoringsoftware en -diensten aan. Hiermee bieden wij een totaaloplossing aan en is er één aanspreekpunt voor alle genoemde diensten.

Over ons

X-ICT is in 2007 opgericht. De kern van ons bedrijf werkt echter al meer dan 25 jaar samen. Deze jarenlange ervaring komt uitstekend van pas bij de projecten die we uitvoeren en de kwaliteit die we leveren. Ruim 80 enthousiaste collega’s, van datamonteurs tot softwareontwikkelaars, werken aan het leveren van die kwaliteit. Ondanks dat we flink zijn gegroeid in de afgelopen jaren, zijn onze kernwaarden altijd gebleven.

Dankzij een informele, betrokken en oplossingsgerichte aanpak, zorgen we voor vertrouwen en verbinding. Relaties waarderen dit door ons al in een vroeg stadium mee te laten denken in een vraagstuk. Deze vraagstukken zien onze medewerkers als uitdagingen, die zij vervolgens naar oplossingen vertalen. Medewerkers krijgen hierbij veel vrijheid om creativiteit en ondernemerschap te tonen en verder te ontwikkelen.

Innovatie zit ook in ons DNA. Onze  fabrikanten partners leveren unieke oplossingen, maar geen enkele fabrikant heeft een oplossing voor alles. Als System Integrator is het onze rol om met de bouwstenen van de diverse fabrikanten een totaaloplossing te realiseren.

Onze service organisatie zorgt ervoor dat systemen en installaties in topconditie blijven waarbij we de kans op storingen reduceren. Daarnaast houden wij de installaties nauwlettend in de gaten vanuit onze monitoringdienst. Ontstaat er toch een storing dan zijn we 24/7 bereikbaar. Dat laatste proberen we natuurlijk wel zoveel mogelijk te voorkomen. Dat doen we door onze installaties te monitoren. Hierbij maken we zowel gebruik van software uit de markt, als van eigen ontwikkelde software.

Onze partners

Binnen onze organisatie werken we samen met een selecte groep fabrikanten en (onderhoud)partners. De fabrikanten leveren ons de producten, waarmee wij onze kwaliteit kunnen borgen. De partners waarmee we samenwerken hebben vaak een leidende rol op het gebied van betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid.

Omgekeerd hebben wij de hoogste partnerstatus en wordt de samenwerking regelmatig gewaardeerd door het toekennen van onderscheidingen. Hier zijn we natuurlijk trots op, maar veel belangrijker is dat we meedenken in de ontwikkeling van nieuwe producten en terug kunnen vallen op een fabrikant als dit nodig is.

Ons Bedrijf

Zwolle_X-ICT_109
Zwolle_X-ICT_066
Zwolle_X-ICT_165
Zwolle_X-ICT_202
Zwolle_X-ICT_001_breed
Zwolle_X-ICT_007
Zwolle_X-ICT_068

Wij werken o.a. samen met:

UniCool_Logo_Positief
eaton-logo
SE_logo-LIO-green_header
rittal-logo
307d941f-ansul_logo-500px193
pim-plus
logo-legrand