Hellendoorn_X-ICT_Unicool_005-aspect-ratio-1920-690

Netwerkbekabeling

X-ICT is specialist op het gebied van netwerkbekabeling, zowel op het gebied van koper- als van glasvezelbekabeling. Hierbij leveren wij hoogwaardige producten van toonaangevende fabrikanten. Vakkundig aangelegd door onze specialisten, volledig gecertificeerd en met 25 jaar garantie.

Er zijn verschillende redenen waarom je voor koper- of glasvezel zou kunnen kiezen. Zo is koperbekabeling al decennialang de standaard in de telecommunicatie-industrie. Het heeft een betrouwbare signaaloverdracht, kan ingezet worden voor verschillende toepassingen en een duurzame keuze voor de lange termijn.

Hellendoorn_X-ICT_Unicool_030

Glasvezelbekabeling of een combinatie

In het ontwerp denken wij graag conceptmatig met je mee. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de multiduct oplossingen. Deze oplossing maakt het in de toekomst eenvoudiger om in uitbreidingen te voorzien. Zo is het mogelijk om extra glasvezels toe te voegen, zonder dat het tracé opengebroken hoeft te worden. Dit resulteert in minder werkzaamheden en minder overlast.

Naast de aanleg van compleet nieuwe bekabeling, zijn er veel organisaties waar de bekabeling vernieuwd moet worden of waar in de loop der tijd de patchkasten zijn veranderd in spaghetti-kasten. Nagenoeg ieder weekend is er wel ergens een team van X-ICT te vinden om de bekabeling weer op orde te brengen.

Advies op maat

Bij X-ICT krijg je een advies waarbij de prijs ondergeschikt is aan de oplossing. Hoe dat kan? Wij zijn een onafhankelijke systeemintegrator en kiezen uit meerdere concepten van verschillende partners. Hierdoor sluit de totaaloplossing geheel aan bij jouw situatie; de (bouwkundige) omgeving waarin de ruimte wordt of is geplaatst, de huidige situatie en voorzieningen, energiebesparing en het tijdsbestek. Dit levert vaak een verrassend voorstel op!

Meer over netwerkbekabeling