DSCF1394-aspect-ratio-1920-690

Monitoring

In de hedendaagse digitale wereld is het van cruciaal belang dat uw bedrijfsvoering soepel en betrouwbaar verloopt. Bij X-ICT Monitoring begrijpen we dit als geen ander en bieden we geavanceerde monitoringoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor zowel IT- als IoT-omgevingen. Ons aanbod strekt zich uit van het bewaken van noodstroomsystemen tot het monitoren van virtuele machines en Azure-services, actief van de edge tot de cloud. Of u nu zelf monitort met onze tools of een deel uitbesteedt aan ons team.

Zwolle_X-ICT_068

Monitoring voorkomt Downtime

Vaak kondigen problemen in de IT infrastructuur zich van te voren aan. Door hier snel op te anticiperen voorkomt u dat een dreiging ook daadwerkelijk een probleem wordt. Is er sprake van een probleem dan helpen onze monitoring oplossingen u om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Naast het leveren en implementeren van monitoring software levert X-ICT monitoringdiensten, waarbij wij de noodstroomsystemen, koeling en het blusgassysteem kunnen monitoren.

Technologieën: PIM+ en Docksters IoT Monitoring

X-ICT Monitoring is trots op zijn positie in de markt, versterkt door onze twee toonaangevende technologieën: PIM+ voor on-premise IT-monitoring en Docksters voor geavanceerde IoT-monitoring.

PIM+ is ontworpen om een breed scala aan IT-assets te beheren, van netwerkcomponenten tot koelsystemen. Het onderscheidt zich door zijn leveranciersonafhankelijke aanpak, waarmee de behoefte aan meerdere, onderling onverenigbare systemen wordt geëlimineerd. Dit zorgt voor een gestroomlijnde monitoring en stelt uw IT-teams in staat om proactief te handelen, waardoor de betrouwbaarheid van uw IT-infrastructuur aanzienlijk wordt verhoogd.

Docksters opent de deur naar de toekomst met een Cloud-gebaseerd IoT-monitoringplatform dat efficiënte monitoring mogelijk maakt van een breed scala aan IoT-toepassingen en -apparaten. Met zijn intuïtieve interface maakt Docksters het eenvoudig om complexe gegevens te analyseren, waardoor besluitvorming wordt genomen op basis van data.

Met PIM+ en Docksters bieden wij een uniek aanbod op het gebied van monitoring software. Met beide oplossingen zijn organisaties in staat om zowel hun traditionele IT-omgeving als hun snelgroeiende netwerk van IoT-apparaten te monitoren met ongeëvenaarde efficiëntie en overzichtelijkheid.

Specifieke monitoring oplossingen

Naast onze eigen ontwikkelingen is X-ICT ook gespecialiseerd in monitoring oplossingen van derden, zoals bijvoorbeeld de EcoStruxure oplossingen van Scheider Electric. X-ICT beschikt hierbij over de hoogste certificeringen en een jarenlange ervaring van zowel het implementeren, migreren als onderhouden van de diverse oplossingen.

Schrijf je in voor de Monitoring nieuwsbrief