glasvezel_flip-aspect-ratio-1920-690

Glasvezelbekabeling

Wanneer je organisatie veel data-intensieve taken uitvoert of wanneer je afhankelijk bent van streamingdiensten, videobewaking of cloudtoepassingen, wil je kunnen rekenen op een snellere internetverbinding en betere netwerkprestaties. In dat geval raden we glasvezelbekabeling aan. Glasvezel kan namelijk veel hogere datasnelheden leveren in vergelijking met traditionele koperen bekabeling.

Daarnaast is een belangrijk voordeel van glasvezelbekabeling, dat het een grotere bandbreedte ondersteunt. Dit betekent dat je meerdere apparaten en diensten tegelijkertijd kunt gebruiken, zonder verlies van snelheid of kwaliteit.

glasvezel_bekabeling

Klaar voor de groeiende vraag naar snelle en betrouwbare connectiviteit?

Glasvezelinfrastructuur biedt de mogelijkheid om toekomstige technologische ontwikkelingen en bandbreedte vereisten te ondersteunen. Door te investeren in glasvezelbekabeling, zorg je ervoor dat je pand klaar is voor de groeiende vraag naar snelle en betrouwbare connectiviteit.

Het gebruik van glasvezelbekabeling kan je dus helpen om te profiteren van hogere snelheden, betrouwbaarheid en toekomstbestendigheid. Het is de meest geavanceerde en efficiënte infrastructuur voor datatransmissie die tegenwoordig beschikbaar is.

Glasvezelbekabeling als onderdeel van een groter project

In veel van de projecten zien we vaak een samenkomst van onze disciplines. Zo is glasvezelbekabeling vaak onderdeel van een project waar ook koperbekabeling nodig is voor de juiste werking. Deze beide technieken komen samen in de “MER of serverruimte”. Naast de juiste inrichting van de serverruimte, kun je er tevens ook voor kiezen om de bedrijfskritische systemen in deze ruimte te laten monitoren door onze I(o)T monitoringsdienst. Zo ontzorgen we je volledig.

DSCF1381

Voorloper in de markt

Sinds onze oprichting in 2007 hebben we te maken met oplossingen op het gebied van glasvezeltechniek. Of de glasvezel nu traditioneel aangelegd en afgemonteerd wordt of dat er gebruik gemaakt wordt van het principe ‘blown fiber’, op beide technologieën lopen wij voor in de markt.

Per aanvraag bepalen wij welke oplossing het meest geschikt is voor de behoefte van de klant. Dit wordt besproken met de opdrachtgever, zodat je vanuit een gedegen advies jouw behoefte kan bepalen. Dit werken we vervolgens verder uit in een plan zodat de gebruiker ook de beslissing kan maken om het uit te laten voeren. Na de opdrachtverstrekking worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd.

Meer over netwerkbekabeling