AdobeStock_235935861-aspect-ratio-1920-690

Commerce

Naast publieke sectoren, zoals zorg, onderwijs en de overheid, hebben we veel relaties in diverse commerciële branches. Denk maar aan banken, verzekeraars, regionale datacenters, retailers en dienstverleners. Wij werken het liefste samen met bedrijven die over een eigen rekencentrum/serverruimte (MER) beschikken of een hybride cloud strategie voeren. Kenmerkend bij veel organisaties is dat zij de bewuste keuze maken om de belangrijkste IT-processen vanuit een eigen rekencentrum/serverruimte te faciliteren.

Vandaag besteld, morgen geleverd. Tegenwoordig vanzelfsprekend. Een retailer die hier niet aan kan voldoen, verliest haar klanten aan concurrentie. Het is dus erg belangrijk om je IT-processen op orde te hebben!

De basis voor deze IT-processen wordt gelegd door de inrichting van de serverruimte(s). De meest hoogwaardige hardware valt alsnog uit als de stroom uitvalt of als de temperatuur in de serverruimte te hoog oploopt. Overbelasting van het elektriciteitsnet en extreem weer zorgen voor een verhoogd risico op uitval.

Daarnaast zijn technische installaties in de serverruimte onderhoudsgevoelig, denk hierbij aan airconditioners en bijvoorbeeld de batterijen van UPS-systemen. Wij ontwerpen, leveren, onderhouden en monitoren het fundament onder je IT-omgeving. Zo borgen we op dit gebied jouw continuïteit!

Futuristic Technology Retail Warehouse: Digitalization and Visua

Hoe blijf je Up & Running?

Een serverruimte die nu wordt gebruikt is wellicht 15 jaar geleden ontworpen. De afgelopen jaren is veel apparatuur geritualiseerd, geconsolideerd of wellicht zelfs uitgefaseerd. Diverse installaties hebben in die tijd de technische en/of economische levensduur bereikt, waarbij de onderhoudskosten oplopen en de kans op uitval groter wordt.

Hoe zorg je ervoor dat je Up and Running blijft? Wij hebben hiervoor een oplossing: de Data Center Impact Analyse (DIA). We kijken binnen de DIA niet alleen naar de technische staat van nu, maar ook naar de capaciteitsbehoefte van morgen. Dit vertalen we naar een toekomstbestendig ontwerp.

Onderhoud van je apparatuur

Naast borging van de continuïteit en verduurzaming kun je bij ons terecht voor een onderhoudsplan, waarmee je de onderhoud- en vervangingskosten voor de komende jaren nauwkeurig in beeld hebt en mee kunt nemen in je eigen meerjarenbegroting. We zijn 24/7 bereikbaar in geval van een storing. Om je nog verder te ontzorgen en zelfs storingen te voorkomen bieden we ook monitoring op je technische installaties aan.