koperbekabeling_breed-aspect-ratio-1920-690

Koperbekabeling

Een ononderbroken internet- en telefoonverbinding is cruciaal in een zakelijke omgeving. Dat hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen. Om dit te realiseren, is koperbekabeling al decennialang de standaard in de telecommunicatie-industrie. Dat heeft een belangrijke reden: de betrouwbare signaaloverdracht! Die signalen worden uitgewisseld tussen IP devices die op hun beurt weer geïntegreerd zijn in een universeel datanetwerk dat samenkomt op een centraal punt. Dit centrale punt wordt ook wel “MER” of “serverruimte” genoemd.

Koperbekabeling voor verschillende toepassingen

Koperbekabeling kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals internetverbindingen, telefonie, wifi, beveiligingssystemen, camerasystemen en voor het koppelen van overige IP gerelateerde apparaten.

Hoewel draadloze technologieën de laatste jaren snel zijn geëvolueerd, kan koperbekabeling nog steeds een goede keuze zijn voor de lange termijn. Waar draadloze standaarden regelmatig een upgrade nodig hebben, gaat koperbekabeling doorgaans over meerdere generaties van technologische ontwikkelingen mee. Een duurzame keuze dus!

Bij het toepassen van bekabeling, is het belangrijk om te overwegen welke behoeften en vereisten je hebt voor jouw nieuwe of bestaande pand. Daarnaast is het goed om rekening te houden met mogelijke toekomstige ontwikkelingen op het gebied van technologie.

Verschillende typen bekabeling

Koperbekabeling is onmisbaar in de huidige samenleving. Als de omgeving groter is dan de richtlijnen op koperbekabeling, dan krijg je ook te maken met glasvezelbekabeling. In veel van de projecten zijn dit combinaties die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij bieden dan ook meerdere oplossingen op het gebied van deze technologie.

Zwolle_X-ICT_212_headergroot

Lange termijn advies

Onze organisatie is groot geworden doordat we zijn gaan specialiseren in bekabelingtechnieken. Onze consultants geven advies waar de gebruiker de komende 20 jaar mee vooruit kan. We inventariseren je behoefte. Dat kan door middel van een persoonlijk gesprek op locatie of vanuit beschikbaar gestelde documenten. Deze behoefte zetten we vervolgens om in een plan van aanpak.

Het plan bespreken we uiteraard met jou zodat je weet dat jouw behoefte matcht met de voorgestelde uitwerking in het plan. Zodra je het plan goedkeurt, worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd zoals gezamenlijk overeengekomen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat doelen behaald worden binnen kaders van het plan, zodat de klant ook tevreden kan terugkijken naar de geleverde dienst.

Meer over netwerkbekabeling