Zwolle_X-ICT_202-1-aspect-ratio-1920-690

Service & onderhoud

Nadat een project of een enkelvoudige installatie is opgeleverd, wordt het overgedragen aan onze service. In nagenoeg alle gevallen wordt dit gecombineerd met een servicecontract. Hiermee ben je verzekerd dat de installaties conform voorschriften van de fabrikant of op basis van wettelijke voorschriften worden onderhouden. Daarnaast zijn we binnen de overeengekomen termijn bij op locatie indien zich een probleem voordoet. Uiteraard staan we hiervoor 7 dagen in de week en 24 uur per dag stand-by!

In koelinstallaties zitten mechanische delen. UPS-systemen bevatten batterijen en software kan op een gegeven moment kwetsbaar worden. Of het nu gaat om een koelinstallatie, een UPS-systeem, een netwerkcomponent of een softwareoplossing, wij zorgen er altijd voor dat er een onderhoudsplan beschikbaar is. Periodiek onderhoud verkleint de kans op uitval en verlengt bovendien de levensduur van je systemen en installaties. We ontkomen er niet aan dat er kosten aan onderhoud zijn verbonden. Een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) en een hieraan gekoppelde meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) helpen je met het begroten van de onderhoudskosten voor de komende jaren.

Zwolle_X-ICT_001_breed

Het voordeel van een vaste onderhoudspartner

Onderhoud aan een blusgasinstallatie, het vervangen van de batterijen van een UPS, het aanpassen van de dashboards van je monitoringplatform of het melden van een storing. Met X-ICT heb je hiervoor één vaste partner. Onze servicedesk is in veel gevallen je eerste aanspreekpunt. We zijn 24/7 bereikbaar. Vanuit diezelfde servicedesk vindt tevens de monitoring plaats. Wij zoeken omgekeerd contact met je als wij een storing of een dreigende storing opmerken.

Single point of Contract

Naast een Single Point of Contact heb je via X-ICT tevens een Single Point of Contract. Uiteraard bieden wij onderhoudscontracten voor de, door X-ICT geleverde apparatuur. Maar we bieden je ook de mogelijkheid om, door derden geleverde apparatuur, bij ons in onderhoud te brengen. Op deze manier kun je alle installaties bij één partij onderbrengen en hoef je maar één storingsnummer te onthouden! Of het nu om een koelsysteem, een UPS, een blusgassysteem of een noodstroomaggregaat gaat. Daarnaast vereenvoudig je het contractbeheer aanzienlijk.