top of page

SERVERRUIMTE LATEN BOUWEN?

Severruimte datacenter

Serverruimtes, computerruimtes en datacenters.
X-ICT ontwerpt, bouwt en onderhoudt serverruimtes
 

X-ICT is de specialist voor uw ICT infrastructuur; service en onderhoud, monitoring en beheer, inrichting en bouw van serverruimtes en datacenters, netwerkbekabeling in koper en glasvezel, IP oplossingen en producten, consultancy en projectmanagement. Verschillende disciplines die wij feilloos aan elkaar verbinden!

 

Klik hier om direct door te gaan naar alle mogelijkheden.
 

Denk bij serverruimtes ook aan:

Onze laatste referentiecases

Wij geven advies op maat 


Bij X-ICT krijgt u een advies waarbij de prijs ondergeschikt is aan de oplossing. Hoe dat kan? Wij zijn een onafhankelijke systemintegrator en kiezen uit meerdere concepten van verschillende partners.

Daardoor sluit de totaaloplossing geheel aan bij uw situatie; de (bouwkundige) omgeving waarin de ruimte wordt of is geplaatst, de huidige situatie en voorzieningen, energiebesparing en het tijdsbestek. Dit levert vaak een verrassend voorstel op! Zowel in prijs als in oplossing!

Monitoringsoftware pim+

En meer...


Monitor uw IT omgeving
 

Het houdt voor ons niet op als wij de deur van de computerruimte achter ons dicht doen. Wij leveren en ondersteunen meerdere monitoringstools om inzicht te krijgen en te houden op uw computerruimte. Met een monitoringstool heeft u de zekerheid dat storingen of calamiteiten, op elk niveau in uw IT omgeving, worden voorkomen, gedetecteerd en gemeld.

Onze missie is om u te ontzorgen en ook na de oplevering staan wij voor u klaar. Een direct aanspreekpunt bij calamiteiten of een snel contact bij vragen. Onze specialisten zitten voor u klaar en helpen u graag verder!

Meer weten?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Mogelijkheden
bottom of page