SERVERRACKS

SOORTEN RACKS

Gesloten
opstellingen

Bij gesloten opstellingen of Closed Loop opstellingen, zijn de deuren gesloten en voorzien van glas. Koeling en (eventueel) blussing vindt in het rack plaats. 

Koude- en warme straat

Om warme- en koude lucht van elkaar te kunnen scheiden, is het mogelijk om een koude- of warme straat te realiseren. Op deze manier wordt de koude- of warme lucht opgesloten, waardoor energiebesparing wordt geraliseerd.

Open
opstellingen

Bij open racks of racks met geperforeerde deuren wordt aan de voorzijde koude lucht aangeboden en wordt de warme lucht aan de achterzijde afgevoerd.

Kies voor de juiste serverrack
De optimale behuizing voor uw ICT apparatuur
 

Performance en betrouwbaarheid van ICT apparatuur worden bevorderd door de apparatuur te installeren in hiervoor bestemde racks. Naast stabiliteit is een optimale luchtstroom belangrijk om zowel performance als betrouwbaarheid te kunnen garanderen. Er zijn verschillende soorten racks en wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste rack.

 

Meer weten over racks?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Wat is de beste keuze?
 

De ideale rack opstelling verschilt per computerruimte. Soms is één rack voldoende. In andere gevallen biedt een gesloten oplossing uitkomst of levert de realisatie van een koude- of warme straat een aanzienlijke energiebesparing op.

 

Wat is voor uw organisatie de beste keuze? Onze specialisten denken graag mee aan een passende oplossing. Kom met ons in contact en we vertellen u er graag meer over.

Wij geven advies op maat 


Bij X-ICT krijgt u een advies waarbij de prijs ondergeschikt is aan de oplossing. Hoe dat kan? Wij zijn een onafhankelijke systemintegrator en kiezen uit meerdere concepten van verschillende partners. 

Daardoor sluit de totaaloplossing geheel aan bij uw situatie; de (bouwkundige) omgeving waarin de ruimte wordt of is geplaatst, de huidige situatie en voorzieningen, energiebesparing en het tijdsbestek. Dit levert vaak een verrassend voorstel op! Zowel in prijs als in oplossing!

Een overzicht van alle mogelijkheden

Serverracks
Stroomvoorziening
UPS serverruimte
datacenter
X-ICT
Computervloer
Computervloer
Datacenter
Serverruimte
X-ICT
Netwerkbekabeling
Cable
Serverruimte
Datacenters
X-ICT
Koeling
Coolsystem
Koeling
Koelsysteem
Datacenter
Serverruimte
X-ICT Zwolle
Brandbeveiliging
Serverruimte
Ansul
Datacenter
X-ICT Zwolle
Beveiliging
Monitoring
Monitoring software
ICT
PIM+
PIM PLUS
Serverruimte
Datacenter
Inspectie
Consultancy
Consultancy
Onderhoud, service & support
Cases
Bekijk hier al onze cases
Show More