Headerbeeld_zorgbeurs-aspect-ratio-1920-690

25-04-2024

Terugblik Zorg & ict 2024

Al jaren voeren we opdrachten uit voor een groot aantal ziekenhuizen en zorgstellingen. Maar nog niet eerder hadden wij meegedaan aan de Zorg & ict beurs, tot nu.

De eerste editie voor ons stond in het teken om nieuwe relaties binnen de zorgsector te ontmoeten en natuurlijk om onze bestaande relaties weer te spreken. Het mooie van een beurs is om direct relaties onderling in contact te brengen met elkaar, zodat ervaringen gedeeld kunnen worden.

De blikvanger op onze beursstand was de Rittal RiMatrix Edge oplossing. Het rack van Rittal is een innovatief product en functioneert volledig autonoom. Het is eigenlijk een compleet datacenter in één rack, voorzien van noodstroom, koeling, blussing en beveiliging. Het was erg leuk om te merken dat er voor deze compactheid veel interesse was vanuit de ziekenhuizen. Er is namelijk weinig ruimte nodig om data te kunnen beheren.

“De consultants van X-ICT hebben elke dag een groot aantal demo’s gegeven.”

Bezoekers hebben ook kennis kunnen maken met de APC Lithium-ion UPS systemen, met de diverse monitoring oplossingen van onszelf en van Schneider Electric. De consultants van X-ICT hebben elke dag een groot aantal demo’s gegeven van PIM+, Docksters en EcoStruxure IT Expert. Met ons team kunnen we terugkijken op drie mooie dagen met boeiende gesprekken met interessante bezoekers en nieuwe kansen.

Heb je de demo’s van PIM+, Docksters en EcoStruxure IT Expert gemist tijdens de Zorg & ict beurs? Of wil je de compactheid van Rittal RiMatrix Edge oplossing ervaren? Boek direct een demo en één van onze consultants laat je alles erover zien.
 
 

Vraag een demo aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.