zorgenict-–-artikel-aspect-ratio-1920-690

20-02-2024

Deelname X-ICT aan de Zorg & ict beurs

In de Jaarbeurs Utrecht vindt van 9 t/m 11 april 2024 de Zorg & ict beurs plaats. Het is het grootste zorg tech evenement van Nederland. Laat je kennis vergroten door de nieuwste technologieën te bekijken, die bijdragen aan de zorg van de toekomst. Bezoek interessante keynotes door topsprekers. Diverse thema’s passeren de revue op het gebied van onder andere virtuele zorg, zorg op afstand, health IoT, databeschikbaarheid, cybersecurity en artificial intelligence.

Maak kennis met onze monitoring tools

Echter zonder stroom is er netwerk, geen Wi-Fi en vallen zorgprocessen uit. Weet je zeker dat je kritieke systemen beschikbaar blijven in geval van een stroomstoring? Voldoe je al aan alle eisen op het gebied van noodstroom? X-ICT levert producten en diensten om te voldoen met de normeringen en/of certificeringen, zoals die binnen de zorg gebruikelijk zijn. Onze (UPS) monitoringdiensten zorgen ervoor dat je UPS systemen gemonitord worden. Maak kennis met onze monitoring tools en diensten en laat X-ICT je ontzorgen.

Meld je aan

Meld je vandaag al gratis aan voor de Zorg & ict beurs! Met je entreebewijs voor Zorg & ict, heb je ook gratis toegang tot Zorg & food en Zorg & facility, die gelijktijdig in de Jaarbeurs plaatsvinden. Registreer je nu en we ontmoeten je graag op onze stand 07.E116.

Gratis tickets