cloud-expo-2-scaled-aspect-ratio-1920-690

10-10-2023

Bezoek X-ICT op Cloud Expo 2023 

Woensdag 6 en donderdag 7 december 2023 is X-ICT te vinden op de Cloud Expo in Houten. Kom langs bij onze stand C067 en ontdek de voordelen en mogelijkheden van hybride I(o)T-monitoring met X-ICT. Op onze stand presenteren we de nieuwste release van PIM+ IT Monitoring en laten we zien welke toepassingen mogelijk zijn met Docksters IoT Monitoring en het EcoStruxure-monitoringplatform van Schneider Electric.

X-ICT is dé expert als het gaat om totaaloplossingen voor serverruimtes, monitoring en netwerkbekabeling. Wij staan aan jouw zijde gedurende het hele proces, van ontwerp en implementatie tot dagelijks beheer en monitoring. Wat ons echt onderscheidt, is onze geavanceerde monitoringsoftware. Deze is niet alleen geschikt voor IT, maar ook voor I(o)T en infrastructuurmonitoring. Met andere woorden, voor al jouw monitoringbehoeften hebben wij de juiste oplossing.

Ben je op zoek naar een monitoringoplossing om jouw (hybride) IT- en I(o)T-omgeving naadloos te monitoren? Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw IT-omgeving efficiënt te monitoren en te optimaliseren. Ben jij klaar om nieuwe stappen te maken?

Bestel je tickets hier

cloud-expo-1