top of page

NETWERKBEKABELING

Netwerkbekabeling X-ICT

Netwerkbekabeling van A tot Z
X-ICT verbindt met koper- of glasvezelbekabeling 

 

Wij leveren alle categorieën netwerkbekabeling. Afhankelijk van uw wensen voor nu en de toekomst wordt de keuze gemaakt voor koper- en/of glasvezelbekabeling.
 

De basis voor de ICT infrastructuur begint bij het ontwerp en de aanleg van het netwerk. Nauwkeurig, netjes en vakkundig wordt de netwerkbekabeling aangelegd en afgemonteerd. Vakmensen die het iedere dag een uitdaging vinden om structuur te geven aan het netwerk, zij zijn pas klaar als het er strak uitziet!

Onze laatste referentiecases

Wij geven advies op maat 


Bij X-ICT krijgt u een advies waarbij de prijs ondergeschikt is aan de oplossing. Hoe dat kan? Wij zijn een onafhankelijke systemintegrator en kiezen uit meerdere concepten van verschillende partners.

Daardoor sluit de totaaloplossing geheel aan bij uw situatie; de (bouwkundige) omgeving waarin de ruimte wordt of is geplaatst, de huidige situatie en voorzieningen, energiebesparing en het tijdsbestek. Dit levert vaak een verrassend voorstel op! Zowel in prijs als in oplossing!

AI0A3262.jpg

We omarmen nieuwe ontwikkelingen
Wij verbinden, nu en in de toekomst

X-ICT levert alle categorieën netwerkbekabeling, afhankelijk van uw wensen voor nu en de toekomst wordt de keuze gemaakt voor koper- en/of glasvezelbekabeling.

 

Wij verzorgen de basis van het gehele datanetwerk; van backboneverbindingen tot en met de data aansluitingen in de serverruimte of bij werkplekken.

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist voor uw netwerkbekabeling? Wij luisteren naar uw wens en geven advies op maat. Kom met ons in contact en we helpen u graag verder.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Overzicht
bottom of page