top of page
Future.jpg

X-ICT Xperience 2022

Woensdag 8 juni

Bent u voorbereid op de toekomst? 

We hebben er enorm naar uitgekeken en op woensdag 8 juni is het dan eindelijk zo ver! We ontmoeten u graag tijdens het X-ICT Xperience evenement bij de Prodentfabriek in Amersfoort. Samen met u kijken we naar de toekomst van data, want het gebruik neemt dagelijks verder toe. Dit is een trend die niet meer te stoppen is. Tegen 2030 wordt datagebruik net zo vanzelfsprekend als ademen. Dit vraagt om tijdig nadenken over belangrijke strategische beslissingen over de IT-infrastructuur.

Hoeveel data gebruikt uw organisatie over een aantal jaar? Bent u hierop voorbereid? En hoe gaat u de continuïteit van data waarborgen? We inspireren u met interessante inzichten en brengen u in contact met vertrouwde relaties die ook nadenken over hun toekomst. Zo hoort u hun ervaringen en krijgt u ongetwijfeld interessante inzichten. Laat u inspireren met Xperience voor de toekomst!

Programma

12:00 uur – Ontvangst met heerlijke lunch 

12:45 uur – Opening en introductie door directie

13:15 uur – Xperience talkshow over de toekomst van data en waarborg continuïteit

Tijdens de talkshow gaan we met elkaar in gesprek over de groei van data en de toenemende waarde ervan. Aan de hand van herkenbare voorbeelden gaan we ervaringen uitwisselen. Hoeveel zal datagebruik gaan toenemen? Waarmee wil je rekening houden bij besluitvorming? Wat zie ik over het hoofd of neem ik een weloverwogen risico? Verschillende (deskundige) relaties inspireren u graag en delen hun ervaringen.

14:00 uur – Koffiebreak  

14:30 uur – Napraten talkshow en kennismaken met relaties en partners van X-ICT

Tijdens de talkshow zijn er diverse onderwerpen aan bod gekomen waar u ongetwijfeld meer over wilt weten. En waarover u graag verder wilt spreken met bijvoorbeeld branchegenoten. Napraten doen we daarom in een informeel gesprek. Zo maakt u makkelijk persoonlijk kennis met andere deelnemers en krijgt u gerichte informatie. Uiteraard zullen ook adviseurs van X-ICT hun expertise graag met u delen.

15:15 uur – Spreker Leen Zevenbergen 

TEDx spreker en ondernemer Leen Zevenbergen geeft een beeld van de grootste uitdagingen en veranderingen in de 21ste eeuw. Geen doemscenario’s of angstpraterij, maar boeiende vergezichten en heldere feiten over de impact van technologie, duurzaamheid en ontwikkelingen die belangrijk zijn in ons leven, werk en dromen. Het boek "Once upon a future" van Leen krijgt u na afloop mee naar huis.

16:00 uur – Afsluiting en borrel

Na zoveel inspiratie en interessante inzichten volgt ook ruimte voor ontspanning. We sluiten daarom de Xperience af met een gezamenlijke borrel. Voor u een ideale gelegenheid om nog even contactgegevens met elkaar uit te wisselen. En afspraken te maken voor (nog) meer Xperiences.

Datum

Woensdag 8 juni

Locatie

Prodentfabriek in Amersfoort
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR Amersfoort

Talkshow X-ICT.png
Leen Zevenbergen.png
offerte-netwerkborrel-13988.jpg
bottom of page