top of page

X-ICT NIEUWS

SEawards-Project Win of the Year-08999.jpg

Hoe gaaf is dat! Afgelopen dinsdag kregen we tijdens de IT-partner Awards maar liefst 2 mooie awards uitgereikt! We gingen naar huis met ‘De Project Win of the Year Award’ en een award voor de ‘Solution partner of the Year.’ De awards worden door Schneider Electric uitgereikt aan partners en distributeurs die in 2022 het meest in het oog sprongen.

Hoogwaardige oplossingen

De partner die in staat is geweest het vertrouwen te winnen van een klant met een aanbieding voor een innovatief project met hoogwaardige oplossingen, digitalisering en services wint de 'Project Win of the Year Award’. De ‘IT Solutions Provider of the Year Award’ wordt uitgereikt aan de partner die een voorloper is op het gebied van IT-oplossingen.

X-ICT neemt twee IT-Partner Awards in ontvangst!

Volledige ontzorging

De motivering voor het winnen van de awards luidde als volgt: “Dit jaar heeft X-ICT BV de prijs voor project van het jaar gewonnen bij eindklant Vistaprint. De huidige apparatuur in het medium-sized datacenter bij Vistaprint raakte op leeftijd. Door de energiebesparingsmogelijkheden en de kritische rol van het datacenter is X-ICT met de klant in gesprek gegaan om een goed advies te geven voor de toekomst. Het bedrijf heeft de gehele IT-infrastructuur beoordeeld, een ontwerp & plan gemaakt waarmee de klant weer jaren met het datacenter vooruit kan en heeft het vervolgens ook mogen opleveren. Er is overal aan gedacht, de koeling, noodstroom, stroomdistributie, 24/7 monitoring op afstand en het onderhoudsplan. De klant is volledig van A tot Z ontzorgd.”

Award voor IT Solution Provider of the Year

De award voor IT Solution Provider of the Year gaat ook dit jaar naar onze organisatie. We onderscheidden ons door de groei in Edge-projecten met oplossingen waarbij het hele Schneider-portfolio, Rack, PDU, UPS, Software en Services wordt meegenomen. "Ook is X-ICT goed bekend met resources zoals de LEC (Local Edge Configurator) om systemen te configureren. Bovendien maakten de medewerkers gebruik van het trainingsprogramma voor de IT Solution Provider certificering.” Vorig jaar gingen we al met de voorloper van deze categorie (Edge Computing Partner of the Year) naar huis.

De Schneider Electric IT Partner Awards worden sinds 2019 uitgereikt aan partners en distributeurs uit het mySchneider IT-partnerprogramma die een bijzondere bijdrage hebben geleverd voor klanten. Dit jaar zijn de awards uitgereikt in 8 categorieën. Naast X-ICT BV vielen ook E-TEC Power Management BV, Bechtle Nederland, Bechtle Hoofddorp, Azerty BV, UniCool BV en Ingram Micro BV in de prijzen.

X-ICT in Zwolle

Over X-ICT


Wie zijn wij?
 

 

X-ICT is de specialist voor uw ICT infrastructuur; service en onderhoud, monitoring en beheer, inrichting en bouw van serverruimtes en datacenters, netwerkbekabeling in koper en glasvezel, IP oplossingen en producten, consultancy en projectmanagement. Verschillende disciplines die wij feilloos aan elkaar verbinden!

bottom of page