Heb jij de X-ICT factor?

Wij zijn enorm trots op ons team van 50 klantgerichte en gepassioneerde medewerkers! Iedere medewerker is specialist in zijn of haar vakgebied en is ondernemend om iedere dag de beste oplossing en service te bieden aan onze relaties.

X-ICT bestaat uit meerdere disciplines maar we zijn 1 organisatie. Zonder hiërarchie en met korte communicatielijnen, werken we samen aan het doel: onze klanten ontzorgen.

Ben jij op zoek naar een werkgever die jou de ruimte geeft om jezelf te ontwikkelen? Een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt én onderdeel bent van een hecht team? Wil jij je ideeën delen en kansen pakken?

Pas jij in een enthousiast en service verlenend team en sta je graag met beide voeten op de grond (of soms zelfs in de modder)? Dan heb jij ook de X-ICT-factor!

Vacature (Technisch/commercieel) Service Coördinator (40 uur)

Help jij mee onze service afdeling naar een hoger niveau te tillen?

Voor onze vestiging in Zwolle, zijn wij op zoek naar een Technisch/Commercieel Service Coördinator.
Lees de vacature https://www.x-ict.nl/vacature-technisch-commercieel-service-coordinator-40-uur/ en/of neem contact met ons op!

Vacature Engineer / Datamonteur Zwolle

Ben jij een vakman/vakvrouw die strak werk aflevert?

Voor onze vestiging in Zwolle, zijn wij op zoek naar een enthousiaste (leidinggevende) DATAMONTEUR die onze projecten en opdrachten met succes kan afronden!
Lees de vacature https://www.x-ict.nl/vacature-engineer-datamonteur-zwolle  en/of neem contact met ons op!

Vacature Engineer / Datamonteur Eindhoven

Ben jij een vakman/vakvrouw die strak werk aflevert?

Voor onze vestiging in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste (leidinggevende) DATAMONTEUR die onze projecten en opdrachten met succes kan afronden!
Lees de vacature https://www.x-ict.nl/vacature-engineer-datamonteur/  en/of neem contact met ons op!

Open sollicitatie

Stel je aan ons voor!

Ben jij een enthousiaste, klantgerichte persoonlijkheid met passie voor ICT & TECHNIEK? En denk jij dat je ons team kan versterken?
Dan maken wij graag kennis met jou!
Neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie naar info@x-ict.nl.