top of page

VACATURE

Werkvoorbereider

Wij zoeken per direct een enthousiaste werkvoorbereider!

Bij ons heb je als werkvoorbereider een zelfstandige en brede functie!

Je bent verantwoordelijk voor voor een goed verloop van het gehele proces waarin jij de spil bent. Je zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten op rolletjes loopt. Je werktijden zijn flexibel, maar je werkt in ieder geval tussen 7.00 en 17.30 uur. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het leuk vindt om zowel grote als kleine projecten voor te bereiden. Je hebt een afgeronde MBO of MBO+ opleiding, enige jaren werkervaring en je hebt affiniteit met passieve IT infrastructuur. Tevens heb je een technische opleiding of achtergrond en ben je een echte teamplayer.

 

De werkzaamheden:

  • Het verzamelen van projectgegevens en het voorbereiden van de projectmap;

  • Het verzorgen van de juiste engineering;

  • Bestellen van benodigde materialen;

  • Afspraken maken met de klant over de uitvoering;

  • Bewaking van kosten, planning en doorlooptijd van de projecten;

  • Het maken van meer-, minderwerkberekingen en offertes;

  • Verzorgen van opleverdocumenten en rapportages.

Functie-eisen:

  • Je hebt kennis van Autocad/Stabicad;

  • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;

  • Kennis van BIM/Revitis een pre. 

 

Wat mag je van ons verwachten?

Je bent uiteraard van harte welkom in onze dynamische en informele organisatie waarbij je de ruimte krijgt om de afdeling en jezelf verder te ontwikkelen Hierbij hoort natuurlijk een passend salaris op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We staan open voor nieuwe ideeën en geven je de ruimte om je talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Daarnaast zijn we kritisch op ons werk en geven elkaar waar nodig feedback.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie. Dagelijks werken we met een grote groep gemotiveerde medewerkers in de binnen- en buitendienst.  Samen zorgen we voor een prettige samenwerking waarbij de klant centraal staat. Het team van X-ICT is dan ook een enthousiast team vakmensen die een zeer goede werkrelatie hebben met alle klanten en partners/leveranciers.

Wij bouwen serverruimtes en datacenters en ondersteunen klanten met service en onderhoudscontracten en monitoring en beheer op deze installaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in netwerkbekabeling, zowel koper- als glasvezelbekabeling. Ons werkveld ligt tussen IT en Techniek. Verschillende werelden die wij feilloos aan elkaar verbinden.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voel jij je thuis in een informele omgeving waar vernieuwing, samenwerken en plezier centraal staan? Wij ontvangen je CV en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail via marlies.van.beesten@x-ict.nl

Informatie?

Wil je graag wat meer informatie over ons bedrijf of heb je vragen over de vacature? Kijk dan op onze internet site of neem telefonisch contact op: 038-4552755

X-ICT in Zwolle

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page