VACATURE

Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur)

Ter uitbreiding op ons bestaande team zoeken wij per direct een enthousiaste fulltime:

Werkvoorbereider 

 

Je hebt als werkvoorbereider bij ons een zelfstandige en brede functie. Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het gehele proces. Jij bent de spil in het proces en zorgt ervoor dat het zowel buiten als binnen op rolletjes loopt.  
 

Je werktijden zijn flexibel, maar in ieder geval tussen 7.00 en 17.30 uur.

De werkzaamheden zijn o.a.
 

 • Het verzamelen van projectgegevens en het voorbereiden van de projectmap

 • Het verzorgen van de juiste engineering

 • Bestellen van de benodigde materialen

 • Afspraken maken met de klant over de uitvoering

 • Bewaking van kosten, planning en doorlooptijd van de projecten

 • Het maken van meer-, minderwerkberekeningen en offertes

 • Verzorgen van opleverdocumenten en rapportages

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het magazijn en ontvangst van goederen.

Functie-eisen
 

 • Je hebt kennis van Autocad/ stabicad

 • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift

 • Kennis van BIM/ Revit is een pre

 • Kennis van Office 365 toepassingen

Profiel


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het leuk vindt om zowel grote als kleine projecten voor te bereiden. Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding, enige jaren werkervaring en je hebt affiniteit met passieve IT infrastructuur. Tevens heb je een technische opleiding of achtergrond en ben je een echte teamplayer.
 

Wat mag je van ons verwachten?
 

Je bent uiteraard van harte welkom in onze organisatie waarbij je de ruimte krijgt om de afdeling en jezelf verder te ontwikkelen Hierbij hoort natuurlijk een passend salaris op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We staan open voor nieuwe ideeën en geven je de ruimte om je talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Daarnaast zijn we kritisch op ons werk en geven elkaar waar nodig feedback.

Wie zijn wij?

Bij X-ICT werken we vanuit onze talenten en doen we waar we goed in zijn. Zo bereiken we naast mooie resultaten ook veel voldoening en werkplezier. We zijn collegiaal en werken samen. Je staat daarom nooit alleen en krijgt steun wanneer je die nodig hebt. En last but not least is er een prettige werksfeer.

 

Werken bij X-ICT  

X-ICT bestaat uit diverse bedrijfsonderdelen met verschillende disciplines zoals netwerkbekabeling, serverruimtes, koelsystemen, blussystemen, monitoringsoftware en onderhoud (service). Hierdoor is ons werk heel afwisselend en wordt nooit saai. En wil je groeien in je functie? Dan is er bij X-ICT ruimte genoeg om keer op keer een leuke uitdaging te hebben in je werk.  

Het mooie van werken bij X-ICT is ook dat we heel veel tevreden klanten hebben. Daarom heb je niet alleen goede contacten binnen ons team, maar ook met de buitenwereld. We houden van open en laagdrempelige klantrelaties.   

X-ICT in Zwolle

Solliciteer bij X-ICT

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voel jij je thuis in een informele omgeving waar vernieuwing, samenwerken en plezier centraal staan? Wij ontvangen je CV en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail via marlies.van.beesten@x-ict.nl

Wil je graag wat meer informatie over ons bedrijf of heb je vragen over de vacature? Kijk dan op onze internet site of neem telefonisch contact op: 038-4552755

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.