top of page

VACATURE

Software Consultant

Wij zoeken per direct een enthousiaste Software consultant.

Ben jij wel toe aan een volgende stap?

Nu moet je niet meteen denken aan trouwen, een groter huis of gezinsuitbreiding natuurlijk. Maar aan een uitdagende functie binnen een award winnend bedrijf bijvoorbeeld.

Toevallig kennen wij wel zo’n organisatie 😉. Naast dat we awards winnen, zijn we ook een jonge informele en dynamische organisatie waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Aangezien we ons als organisatie ook behoorlijk ontwikkelen, kunnen we wel wat ondersteuning gebruiken. Daarom zijn we per direct op zoek naar een Software Consultant.

 

Dat klinkt misschien een beetje als een standaard functie, dat weten we. Maar werken bij ons is alles behalve standaard. We verzorgen namelijk de bekabeling en datacenters voor veel grote organisaties. Zowel in de regio Overijssel als ver daarbuiten. Waar je dan aan moet denken? PEC Zwolle, Marktplaats, Bolletje, Rode Kruis, Scania, KwikFit, Gemeente Amsterdam, Hogeschool Windesheim, Lelystad Airport, Johma en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Wat deze organisaties te maken hebben met jou?

Uiteindelijk word jij dé schakel tussen de klant en de software die wij leveren. Jouw dag kan bestaan uit het implementeren en onderhouden van onze monitoringssoftware bij bestaande klanten. Als je er dan toch bent, dan is dat ook vaak het moment om klanten advies te geven over nieuwe mogelijkheden. En je zorgt ervoor dat dit succesvol in gebruik wordt genomen. Voor nieuwe klanten doe je de installatie, inrichting, training en nazorg.

Dit hoef je natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Je onderhoudt namelijk nauw contact met collega’s op kantoor. Samen leggen jullie de basis voor klanttevredenheid. Ook denk je mee aan de continue verbetering van de software. Krijg je feedback van een klant? Dan neem jij dat meteen mee terug naar kantoor!

Om deze functie goed uit te kunnen voeren, vragen we minimaal een MBO ICT niv. 4 opleiding. Maar we hebben geen extreem hoge eisen. We vinden het fijn dat je verder een goede gesprekspartner bent, je je kunt inleven in de vraag van de klant en dat je iemand enthousiast weet te maken. Het zou mooi zijn als je al wat meters hebt gemaakt binnen de ICT branche, maar dat is geen vereiste.

Wat we voor jou in petto hebben?

​​We kunnen je wel vertellen wat wij voor je in petto hebben en een mooi verhaal houden over een salaris passend bij je opleiding en ervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, of meer. Maar eigenlijk zou je de sfeer gewoon eens bij ons moeten komen proeven. Dan krijg je een gevoel bij onze organisatie en of je jezelf er ziet werken.

Wie zijn wij?

De wereld om ons heen verandert snel en data ontwikkelt in een razend tempo. Dit biedt een enorm potentieel om de wereld slimmer te maken en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Bij X-ICT monitoring werken we aan innovatieve softwareoplossingen die IT-beheer, gegevensbeheer, data analyse en monitoring gemakkelijker maakt. Zo beschikken onze klanten over inzichten die tijd (kosten) besparen en rendementen verbeteren.  Wij maken hierbij gebruik van onze eigen monitoringssoftware PIM+ en Docksters.

X-ICT monitoring is onderdeel van  de X-ICT groep, een specialist voor ontwerp, inrichting en bouw van ICT- infrastructuur. Van netwerkbekabeling in koper en glasvezel tot en met complete serverruimten en datacenters. Inclusief service en onderhoud, consultancy, projectmanagement en beheer. Verschillende disciplines die wij feilloos aan elkaar verbinden!

Meer informatie of meteen solliciteren?

Wil je graag wat meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op: 038-4552755. Liever meteen solliciteren? Wij ontvangen je gegevens graag, bij voorkeur per e-mail via marlies.van.beesten@x-ict.nl

Informatie?

Wil je graag wat meer informatie over ons bedrijf of heb je vragen over de vacature? Kijk dan op onze internet site of neem telefonisch contact op: 038-4552755

X-ICT in Zwolle

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page