VACATURE

Contractbeheerder 

Fulltime (40 uur), standplaats Zwolle

Word jij onze nieuwe collega?

X-ICT is een jonge en dynamische organisatie. Je hebt veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen en zelfstandig te werken.

Geen vastomlijnde functieomschrijving, maar een platte organisatie en korte communicatielijnen. Het team van X-ICT is een enthousiast team vakmensen die een zeer goede werkrelatie hebben met alle klanten en partners/leveranciers.

Om ons team te versterken zoeken wij per direct een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor de functie:

Contractbeheerder

 

Voor onze contractenafdeling in Zwolle zijn wij op zoek naar een  fulltime contractbeheerder met passie voor ons vakgebied en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.  Het betreft onderhouds- en service contracten op de door ons geleverde oplossingen, diensten  en producten. Het gaat om een nieuwe veelzijdige functie waarbij je veel vrijheid krijgt om de functie naar eigen inzicht in te vullen. We zijn op zoek naar iemand die de ambitie heeft om de contractafdeling naar een hoger level te brengen door het ontwikkelen van teamgeest en optimaliseren van de werkprocessen.

Het team bestaat op dit moment uit 2 personen. Je werkt zelf actief mee in het team en je bent het eerste aanspreekpunt voor de storingsmeldingen en  alle inhoudelijke contract vragen door zowel klanten, leveranciers en je collega’s.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de volledige contractadministratie

 • Je begeleidt het team met de dagelijkse werkzaamheden

 • Sales ondersteun je bij het verlengen van bestaande en/of afsluiten van nieuwe contracten

 • Het bewaken van de SLA afspraken met zowel de klanten als leveranciers

 • Je maakt (contractuele) afspraken met bestaande en potentiele klanten

 • Je werkt nauw samen met de andere afdelingen binnen de X-ICT groep

 • Aannemen en afhandelen van storingsmeldingen

 • Verzorgen van aftersales

Functie eisen:
 

 • MBO+ of  HBO niveau

 • Bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

 • Ervaring in de elektrotechniek en/of ICT is een pré

 • Je bent een teamplayer, bedrijfskundig sterk en kan processen goed overzien

 • Je kunt goed organiseren en je communiceert helder op verschillende niveaus

 • Hands-on mentaliteit

Wat mag je van ons verwachten?


Je bent uiteraard van harte welkom in onze dynamische en informele organisatie waarbij je de ruimte krijgt om de afdeling en jezelf verder te ontwikkelen Hierbij hoort natuurlijk een passend salaris op basis van opleiding en ervaring.  Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  We staan open voor nieuwe ideeën en geven je de ruimte om je talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Daarnaast zijn we kritisch op ons werk en geven elkaar waar nodig feedback.

 

Spreekt de bovenstaande vacature jou aan? Ga je graag in gesprek met collega’s en klanten? Ben je flexibel, representatief en enthousiast? Vind jij een prettige werksfeer ook belangrijk? Dan heb jij de X-ICT factor en pas je in ons team!

Solliciteer bij X-ICT

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voel jij je thuis in een informele omgeving waar vernieuwing, samenwerken en plezier centraal staan? Wij ontvangen je CV en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail via marlies.van.beesten@x-ict.nl .

Wil je graag wat meer informatie over ons bedrijf of heb je vragen over de vacature? Kijk dan op deze website of neem telefonisch contact op via: 038-4552755.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.