Advies nodig? Bel onze UPS experts: 088 - 999 09 01

Noodstroom voor
IT Infrastructuur & communicatie

 

Noodstroom voor
IT Infrastructuur & communicatie

X-ICT is al 13 jaar een bekende speler binnen de ICT-sector en met name gericht op de aanleg van IT Infrastructuur en Serverruimtes. Onze klanten zijn datacenters, ICT-resellers en MKB-bedrijven met eigen serverruimten.
 

X-ICT heeft een uitgebreid portfolio van klanten waar zij reeds jarenlang als partner acteert. Hierdoor hebben wij veel ervaring om de behoeften binnen een uw IT infrastructuur te begrijpen. Wij hebben uiterst geschikte noodstroomoplossingen voor uw IT-Infrastructuur.

 

Op zoek naar een nieuwe UPS? Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren voor de juiste noodstroomvoorziening voor elk type organisatie.

Noodstroom voor

Beveiliging & toegankelijkheid

Camera systemen worden steeds vaker ingezet als inbraaksysteem. Het laatste wat u wilt is dat juist op het moment dat u uw beveiligingssystemen het hardst nodig heeft, deze niet werken door spanningsuitval.
 

Beveiligingssystemen zijn steeds meer onderdeel van de IT infrastructuur en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren in welke noodstroomoplossingen het beste passen bij de continuïteit van uw beveiligingssystemen, zodat ook u hier in alle rust op kunt vertrouwen.

 

Noodstroom voor
Industriële automatisering

Beheersing van productie processen word binnen de Industrie steeds belangrijker. Monitoring an automatisering van deze processen groeit hierdoor nog steeds.
 

Voor fabrieken en Industriële plants  geld dat onderbreking van processen door stroomuitval hoge kosten met zich mee brengt doordat productie processen opnieuw dienen te worden opgestart.

De UPS-voorziening kan naast de bekende noodstroomfunctie ingezet worden als spanningsstabilisator of voor het creëren van een schone stroom aan de ingang van uw apparatuur.

"Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren over de juiste noodstroomvoorziening voor elk type organisatie. Heeft u een vraag of zoekt u advies over de juiste oplossing voor uw IT infrastructuur? We helpen u graag!"

- Lennart Brand, Adviseur CRANEO Computerruimtes B.V.

Neem contact met ons op

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

met een van onze adviseurs!

Neem contact op