top of page

Advies nodig? Bel onze UPS experts: 085 - 48 65 300

Logo UPS4ALL DEF.png
Business Handshake

Noodstroom voor
IT Infrastructuur & communicatie

Business Breakfast

Op zoek naar een nieuwe UPS? Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren voor de juiste noodstroomvoorziening voor elk type organisatie.

IT infra
Business Meeting

Noodstroom voor
IT Infrastructuur & communicatie

X-ICT is al 13 jaar een bekende speler binnen de ICT-sector en met name gericht op de aanleg van IT Infrastructuur en Serverruimtes. Onze klanten zijn datacenters, ICT-resellers en MKB-bedrijven met eigen serverruimten.
 

X-ICT heeft een uitgebreid portfolio van klanten waar zij reeds jarenlang als partner acteert. Hierdoor hebben wij veel ervaring om de behoeften binnen een uw IT infrastructuur te begrijpen. Wij hebben uiterst geschikte noodstroomoplossingen voor uw IT-Infrastructuur.

"Wij hebben van noodstroomvoorzieningen ons specialisme gemaakt. Van krachtige en efficiënte UPS systemen voor datacenters tot volledige ontzorging op het gebied van decentrale UPS systemen, binnen de zorg, het onderwijs en de overheid. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Neem vandaag nog contact met ons op!"

- Marc van Rijssen, Adviseur X-ICT

Neem contact met ons op

Noodstroom voor

in de zorg, maak kennis met UPS4Care

Het leveren van de UPS, het installeren van de UPS, de inrichting van het monitoringsysteem, het verzorgen van beheer op afstand en het vervangen van de UPS in geval van een defect apparaat en dat allemaal voor een vast bedrag per maand. X-ICT gaat nog een stap verder middels financiële ontzorging. Maak kennis met UPS4Care, de nieuwe oplossing voor noodstroom in de zorg.

Geen investeringen vooraf, wel volledige ontzorging!

UPS4Care
Onderwijs
UPS4Care
Image by Annie Spratt

Noodstroom voor
in het onderwijs

Noodstroom in het onderwijs wordt steeds belangrijker.

 

Het schoolboek heeft plaats gemaakt voor de laptop of een tablet. Leerlingen en studenten zijn hierbij afhankelijk van WiFi netwerk om lessen te kunnen volgen vanuit de Elektronische Leeromgeving (ELO). Als de netspanning weg valt, dan vallen de netwerk verbindingen ook weg en gaat de verbinding met de (ELO) of het netwerk verloren. Om deze reden is het van belang om de netwerkapparatuur op de onderwijslocaties te voorzien van UPS systemen. Doorgaans zijn stroomonderbrekingen kortstondig en zorgt de UPS er voor dat de lessen zonder onderbreking door kunnen gaan.

"Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren over de juiste noodstroomvoorziening voor elk type organisatie. Heeft u een vraag of zoekt u advies over de juiste oplossing voor uw IT infrastructuur? We helpen u graag!"

- Lennart Brand, Adviseur CRANEO Computerruimtes B.V.

Neem contact met ons op

Lennart Brand
Overheid
CONTACT

Noodstroom voor

iedere sector

Onderwijs, zorg, retail en automotive zijn zo maar een aantal sectoren waar wij zowel in het datacenter als op locaties (zorglocaties, onderwijslocaties, winkels en fabrieken) UPS systemen leveren en de stroomvoorziening naar de aangesloten apparatuur verzorgen. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Onze UPS systemen van toonaangevende fabrikanten kenmerken zich door hun hoge mate van efficiëntie en een lange levensduur. Deze lange levensduur zorgt tevens voor de laagst mogelijke exploitatiekosten. Slimme software zorgt er voor dat u altijd “in control” bent en dat zaken als bijvoorbeeld overbelasting of een te hoge temperatuur u niet overvallen

People Working in Open Office
Business Partners at Work

Noodstroom binnen de
publieke sector

Naast UPS systemen in datacenters zijn er steeds meer installaties die autonoom moeten kunnen functioneren. Denk hierbij aan de bediening van bruggen, pompen van waterschappen en voorzieningen op gemeentewerven. Bij onbemande installaties of locaties die niet (altijd) bemand zijn is een betrouwbare noodstroomvoorziening essentieel.
 

Onderdeel van deze betrouwbare noodstroomvoorziening is het kunnen monitoren van de UPS en de hieraan gekoppelde apparatuur. Zowel binnen het datacenter als buiten het datacenter kunt u terugvallen op onze ervaren specialisten, of het nu gaat ontwerp, implementatie of onderhoud en beheer.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

met een van onze adviseurs!

Neem contact op 

Bedankt voor uw bericht! U ontvangt z.s.m. een reactie.

bottom of page