top of page

Project Treant Refaja ziekenhuis 

Upgrade computerruimte bij het Treant Refaja ziekenhuis in Stadskanaal

Zorggroep Treant heeft X-ICT gevraagd om haar computerruimte op te waarderen, middels het vervangen van de UPS’en en het plaatsen van energiezuinige koelmachines op de locatie Refaja in Stadskanaal. 
 

De opwaardering van de computerruimte was noodzakelijk om in te kunnen spelen op veranderende IT behoeften. Daarnaast hebben koelsystemen en UPS systemen, welke op leeftijd raken meer onderhoud nodig en is de efficiency (rendement) relatief laag in vergelijking met nieuwe systemen.
 

Met name op het gebied van koeling was er veel winst te behalen. Tegelijkertijd waren er ook fysieke beperkingen, waardoor onze specialisten creatief moesten zijn. Samen met de specialisten van UniCool zijn wij er in geslaagd om een koelsysteem te ontwerpen en te implementeren binnen de fysieke beperkingen. Daarnaast voldoet het geïmplementeerde ontwerp volledig  aan de wensen en eisen die zijn gesteld ten aanzien van duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 

De huidige UPS systemen zijn vervangen door een UPS systeem uit de Galaxy VS serie van Schneider Electric. Deze UPS systemen zijn niet alleen buitengewoon betrouwbaar, maar zijn ook buitengewoon efficiënt, zeker in de ECOnversion mode, waarbij een rendement van 99% mogelijk is en de spanning nog steeds gefilterd wordt.

Treant Refaja stadskanaal
X-ICT in Zwolle

Over X-ICT

Wij zijn X-ICT

Sinds 2007 zijn wij een zelfstandig bedrijf, maar ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Met veel enthousiasme delen wij deze kennis met u tijdens een kennismakings- en/of adviesgesprek. Of kom eens kijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

bottom of page