top of page

X-ICT NIEUWS

Alles over noodstroomvoorzieningen

Tijdens de themamaand in juni

De komende weken informeren wij u over de noodzaak van betrouwbare UPS- en overige noodstroomvoorzieningen tijdens onze themamaand. Wij zien dat de afhankelijkheid van bijvoorbeeld UPS systemen steeds groter wordt en wij leggen u uit hoe X-ICT u hierbij kan ondersteunen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als de netspanning het even laat afweten. Wilt u dus meer weten over noodstroom voorzieningen? Houd dan deze website en onze LinkedIn pagina in de gaten. 

UPS Monitoring

Bewaking UPS systemen

Middels noodstromen borgt u de stroomvoorziening naar uw ICT systemen tijdens het uitvallen van de netspanning, mits u ook zeker weet dat uw UPS systemen in goede conditie zijn en hun werk doen als de stroom uitvalt. Monitoring is hierbij een essentieel onderdeel! X-ICT kan u ondersteunen met het inrichten van een betrouwbaar en overzichtelijk monitoringsysteem, ongeacht het merk of type van uw UPS systemen, zelfs ongeacht of er een LAN netwerk beschikbaar is.

Heeft u zelf niet de mogelijkheid of de tijd om uw UPS systemen te bewaken? Laat ons team van specialisten dan met u meekijken. Indien u een service contract heeft op uw UPS systemen, dan kunnen wij in bijna alle gevallen de serviceorganisatie van de fabrikant opschakelen in geval van een storing. Zodat dit de downtime minimaliseert of zelfs voorkomt.

Duurzaamheid

Ook op het gebied van duurzaamheid denkt X-ICT graag mee in het behalen van uw doelstellingen, zoals het terugdringen van energieverbruik. Onze adviezen en ontwerpen gaan uit van een zo gunstig mogelijk energieverbruik en zo min mogelijk verspilling van verbruiksmaterialen, zoals batterijen. Aan de hand van de nieuwste technologie van toonaangevende fabrikanten voorzien wij u graag van passend advies. Meer weten over de toegevoegde waarde van X-ICT? Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page