top of page

VACATURE

Technisch Consultant 

Fulltime (40 uur)

Om ons team te versterken zoeken wij per direct een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor de functie:

Technisch Consultant 

 

Onze technisch consultant ondersteunt onze relaties bij het up to date houden van serverruimtes/datacenters en alles wat met de ICT infrastructuur te maken heeft. Dit doe je samen met een klein team van collega’s in heel Nederland.  

De werkzaamheden:
 

 • Je bent uitvoerend bezig; veelal zelfstandig aan het werk bij onze klanten, maar ook in ons team met engineers en projectleiders. Het betreft hier installatiewerk in de serverruimtes.

 • Je inventariseert tevens serverruimtes en netwerken en maakt rapportages.

 • Je beoordeelt de status van de componenten en apparatuur zoals UPS’en, PDU’s, koeling en bekabeling.

 • Je werkt de (jaarlijkse) inspecties uit en geeft advies.

 • Jij bent de technische specialist en een sparringpartner voor onze klant, maar ook voor je collega’s

 • Je draait mee in de storingsdienst.

Jouw profiel:
 

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding en een elektrotechnische achtergrond

 • Je bent bereid om cursussen/trainingen te volgen en je kennis uit te breiden

 • Je bent enthousiast en heb goede communicatieve vaardigheden

 • Je bent van nature proactief en kan snel schakelen

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

 • Enige affiniteit met ict en/of regeltechniek is een pre

 • Je bent er goed in om technische inhoud te vertalen naar begrijpelijke adviezen. 

Ben je klantgericht en wil je je mee-ontwikkelen in onze dynamische sector? 
Ben jij MBO geschoold en zoek je uitdaging, ruimte voor ontwikkeling en een prettige werkomgeving neem dan contact met ons op!

Wat mag je van ons verwachten?
 

Je bent uiteraard van harte welkom in onze dynamische en informele organisatie waarbij je de ruimte krijgt om de afdeling en jezelf verder te ontwikkelen Hierbij hoort natuurlijk een passend salaris op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We staan open voor nieuwe ideeën en geven je de ruimte om je talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Daarnaast zijn we kritisch op ons werk en geven elkaar waar nodig feedback.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie. Dagelijks werken we met een grote groep gemotiveerde medewerkers in de binnen- en buitendienst.  Samen zorgen we voor een prettige samenwerking waarbij de klant centraal staat. Het team van X-ICT is dan ook een enthousiast team vakmensen die een zeer goede werkrelatie hebben met alle klanten en partners/leveranciers.

Wij bouwen serverruimtes en datacenters en ondersteunen klanten met service en onderhoudscontracten en monitoring en beheer op deze installaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in netwerkbekabeling, zowel koper- als glasvezelbekabeling. Ons werkveld ligt tussen IT en Techniek. Verschillende werelden die wij feilloos aan elkaar verbinden.

X-ICT in Zwolle

Solliciteer bij X-ICT

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voel jij je thuis in een informele omgeving waar vernieuwing, samenwerken en plezier centraal staan? Wij ontvangen je CV en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail via marlies.van.beesten@x-ict.nl

Wil je graag wat meer informatie over ons bedrijf of heb je vragen over de vacature? Kijk dan op onze internet site of neem telefonisch contact op: 038-4552755

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page