STROOMVOORZIENING

NOODSTROOMVOORZIENING

Enkelfase
UPS Systemen

Kleine computerruimtes of verdeelruimtes (SER's) hebben vaak een geringe IT-belasting en uitsluitend een 230V aansluiting. Hiervoor levert X-ICT zeer betrouwbare enkelfase UPS systemen.

Drie fasen
UPS Systemen

In de MER of bij een belasting van meer dan 5kW is een driefasen UPS een betere keuze.  X-ICT levert hiervoor UPS systemen in de range van 10kW t/m 500kW. 

Lithium-ion technologie

Lithium-ion UPS systemen zijn voorzien van accu's met een levensduur tot wel 10 jaar. Dit bespaart enorm op de verbruikskosten van UPS systemen. X-ICT rekent u graag voor of het voor u interessant is. 

Een UPS systeem ontzorgt
Zekerheid bij uitval van netspanning
 

Stroomuitval kan aanzienlijke gevolgen hebben. Zo kunnen bijvoorbeeld diverse systemen uitvallen en dit heeft direct gevolgen voor de bedrijfsvoering. Om ervoor te zorgen dat uw organisatie altijd 'up and running' blijft is een UPS systeem noodzakelijk.

 

Op deze pagina leest u meer over de soorten noodstroomvoorziening (UPS systemen) en waarom wij van X-ICT u het beste hierover kunnen adviseren. 

 

Altijd de juiste UPS voor iedere situatie


De UPS zorgt voor de tijdelijke stroomvoorziening in geval van een stroomstoring en eventueel een gecontroleerde shut down. Hierdoor zijn uw servers tijdelijk van stroom voorzien, zodat u de tijd heeft om een tijdelijke stroomonderbreking op te vangen om de noodstroomaggregraat op te starten of om uw servers netjes down te brengen zonder dataverlies.

X-ICT heeft jarenlange ervaring met het leveren, implementeren en onderhouden van UPS systemen. Vanuit deze jarenlange ervaring ontvangt u van ons altijd een passend advies, gericht op maximale betrouwbaarheid en minimale onderhouds- en verbruikskosten. 

Wij geven advies op maat 


Bij X-ICT krijgt u een advies waarbij de prijs ondergeschikt is aan de oplossing. Hoe dat kan? Wij zijn een onafhankelijke systemintegrator en kiezen uit meerdere concepten van verschillende partners.

Daardoor sluit de totaaloplossing geheel aan bij uw situatie; de (bouwkundige) omgeving waarin de ruimte wordt of is geplaatst, de huidige situatie en voorzieningen, energiebesparing en het tijdsbestek. Dit levert vaak een verrassend voorstel op! Zowel in prijs als in oplossing!

Een overzicht van alle mogelijkheden

Serverracks
Stroomvoorziening
UPS serverruimte
datacenter
X-ICT
Computervloer
Computervloer
Datacenter
Serverruimte
X-ICT
Netwerkbekabeling
Cable
Serverruimte
Datacenters
X-ICT
Koeling
Coolsystem
Koeling
Koelsysteem
Datacenter
Serverruimte
X-ICT Zwolle
Brandbeveiliging
Serverruimte
Ansul
Datacenter
X-ICT Zwolle
Beveiliging
Monitoring
Monitoring software
ICT
PIM+
PIM PLUS
Serverruimte
Datacenter
Inspectie
Consultancy
Consultancy
Onderhoud, service & support
Cases
Bekijk hier al onze cases
Show More