top of page

STROOMVOORZIENING

UPS serverruimte

NOODSTROOMVOORZIENING

enkelfase UPS Rittal.jpg

Enkelfase
UPS Systeem

Kleine computerruimtes of verdeelruimtes (SER's) hebben vaak een geringe IT-belasting en uitsluitend een 230V aansluiting. Hiervoor levert X-ICT zeer betrouwbare enkelfase UPS systemen.

3fase UPS Schneider Electric.JPG

Drie fasen
UPS Systeem

In de MER of bij een belasting van meer dan 5kW is een driefasen UPS een betere keuze.  X-ICT levert hiervoor UPS systemen in de range van 10kW t/m 500kW. 

Lithium-ion technologie

Lithium-ion technologie

Lithium-ion UPS systemen zijn voorzien van accu's met een levensduur tot wel 10 jaar. Dit bespaart enorm op de verbruikskosten van UPS systemen. X-ICT rekent u graag voor of het voor u interessant is. 

Meer weten over stroomvoorziening?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Een UPS systeem ontzorgt
Altijd extra stroomvoorziening voor uw serverruimte 
 

Stroomuitval kan aanzienlijke gevolgen hebben. Zo kunnen bijvoorbeeld diverse systemen uitvallen en dit heeft direct gevolgen voor de bedrijfsvoering. Om ervoor te zorgen dat uw organisatie altijd 'up and running' blijft is een UPS systeem noodzakelijk.

 

Op deze pagina leest u meer over de soorten noodstroomvoorziening (UPS systemen) en waarom wij van X-ICT u het beste hierover kunnen adviseren. 

Noodstroom
datacenter ict

Altijd de juiste UPS voor iedere situatie


De UPS zorgt voor de tijdelijke stroomvoorziening in geval van een stroomstoring en eventueel een gecontroleerde shut down. Hierdoor zijn uw servers tijdelijk van stroom voorzien, zodat u de tijd heeft om een tijdelijke stroomonderbreking op te vangen om de noodstroomaggregraat op te starten of om uw servers netjes down te brengen zonder dataverlies.

X-ICT heeft jarenlange ervaring met het leveren, implementeren en onderhouden van UPS systemen. Vanuit deze jarenlange ervaring ontvangt u van ons altijd een passend advies, gericht op maximale betrouwbaarheid en minimale onderhouds- en verbruikskosten. 

Wij geven advies op maat 


Bij X-ICT krijgt u een advies waarbij de prijs ondergeschikt is aan de oplossing. Hoe dat kan? Wij zijn een onafhankelijke systemintegrator en kiezen uit meerdere concepten van verschillende partners.

Daardoor sluit de totaaloplossing geheel aan bij uw situatie; de (bouwkundige) omgeving waarin de ruimte wordt of is geplaatst, de huidige situatie en voorzieningen, energiebesparing en het tijdsbestek. Dit levert vaak een verrassend voorstel op! Zowel in prijs als in oplossing!

bottom of page