top of page

SOFTWARE

Monitoringsoftware pim+

Kies voor overzicht
Monitor uw IT omgeving

De continuïteit en beschikbaarheid van uw IT omgeving is essentieel voor uw organisatie. Tijdig signaleren en pro-actief handelen, voorkomt storingen en calamiteiten. Voor X-ICT de belangrijkste reden om verder te specialiseren in monitoringsoplossingen.

Onze laatste referentiecases

Inzicht en grip op uw complete IT netwerk

Wij verdiepen ons in uw situatie en geven u inzicht in de processen en componenten die voor u van essentieel belang zijn. Met de juiste tools en configuratie krijgt u grip op uw hele IT netwerk.

 

Wilt u weten welke DCIM oplossing bij uw situatie past? Of wilt u uw gehele netwerk monitoren? Wij adviseren, inventariseren en maken een plan van aanpak. Bij de implementatie en configuratie van de software, geven wij u een uitgebreide training. Zijn er daarna nog vragen? De management-en-beheer specialisten van X-ICT helpen u verder!

PIM+

PIM+ Monitoring Software

PIM+ is de uniforme monitoringstool voor uw gehele IT-infrastructuur. Breng uw netwerk in kaart, houd controle en voorkom storingen. Van een UPS tot Office 365 diensten, met PIM+ brengt u het samen in overzichtelijke dashboards en heeft u grip over uw omgeving. Bekijk meer van PIM+ op de speciale pagina. 

pim-plus_FC_RGB_ondertitel.png
Docksters
Schneider

Schneider EcoStruxure

EcoStruxure is een open interoperabele IoT-platform. Dit platform staat voor verbeterde veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectivity. EcoStruxure bestaat uit 3 modules: Connected Products, Edge Control, en Apps. Lees meer over EcoStruxure van Schneider Electric.

Logo SE - transparante achtergrond def.png

Docksters IoT monitoring

Docksters is een IoT-cloudplatform dat is gespecialiseerd in gegevensbeheer, analyse, monitoring en visualisatie.

Met Docksters krijg je meer dan alleen grafieken en cijfers. Docksters biedt bruikbare informatie die u kunt gebruiken om zakelijke beslissingen te nemen. Onze belangrijkste missie is om u te helpen betekenisvolle resultaten te halen uit de gegevens die door uw IoT-sensoren zijn verzameld.

logo_text_purple.png
Image by NASA
bottom of page