Persoonlijk, bereikbaar en dichtbij. Wij doen er, samen met u, alles aan om uw IT omgeving optimaal te laten werken. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u contact met ons opnemen. Onze consultants zijn technisch specialisten en geven u direct een duidelijk advies. Wij helpen u verder!

S&O Software

Na oplevering van de monitoringsoftware krijgt u een uitgebreide en persoonlijke training. U kunt inloggen in de klantenportal, ontvangt automatisch de updates en kunt uw vragen stellen aan de management & beheer specialisten van X-ICT.
Wij helpen u het maximale uit de software te halen en doen dus een stap extra: in de serviceovereenkomst van PIM+ krijgt u tevens een dag consultancy op locatie. Samen met u bekijken wij alle instellingen, wijzigingen en meldingen van de software en helpen wij u het overzicht te bewaren.

S&O Serverruimtes

Serverruimtes veranderen continue en daardoor is service en onderhoud niet voldoende. Wij geven advies, bieden ondersteuning en controleren uw serverruimte (jaarlijks) op diverse kritische punten. Hiermee krijgt u een optimale beveiliging tegen calamiteiten, maar ook kijken wij naar het energieverbruik en de status van de apparatuur en software.

S&O Netwerkbekabeling

Structuur in uw netwerk houden? Zijn er regelmatig aanpassingen of uitbreidingen in uw netwerk? Dan biedt een onderhoudscontract uitkomst! Samen houden wij het overzicht en behouden we de structuur in uw netwerk. X-ICT kent uw situatie en omgeving en u weet welke kosten u kunt verwachten bij bijv. extra aansluitingen en/of aanpassingen

Wij doen ook:
  • Service- en onderhoudscontracten op maat
  • Inspectie
  • Rapportage en advies
  • Consultancy
  • Support door klantgerichte, ervaren en gekwalificeerde technici
  • Altijd dichtbij! X-ICT heeft vestigingen in Zwolle en Eindhoven!
Datacenter Impact Analyse

NIEUW!  Datacenter Impact Analyse
Welke verandering of ontwikkeling u ook aan wilt gaan, na de DataCenter Impact Analyse van X-ICT weet u welke gevolgen dit heeft voor uw IT omgeving. Voor nu en de toekomst! Lees meer

Ons Werk

Trots vertellen onze klanten over hun IT omgeving, de ontwikkelingen die zij hebben doorgemaakt en de invloed hiervan op hun ICT omgeving. Iedere klant, op een eigen manier, heeft samen met X-ICT het project tot een succes gemaakt!Bekijk Ons Werk »

Nieuws

Een afgerond project, onze klanten aan het woord, een uitnodiging voor een event, een nieuwe collega en ontwikkelingen binnen X-ICT die wij graag met u willen delen.Lees het laatste nieuws »

Over Ons

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons om onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.Lees meer over X-ICT »

Wilt u meer weten over X-ICT of ons persoonlijk leren kennen?

Bel 038 – 455 2755 (Zwolle) of 040 – 264 0100 (Eindhoven).
service-bereikbaar
service-advies
service-samenwerking
service-ontzorgen

Het houdt voor ons niet op als wij het project hebben opgeleverd… Ook na oplevering kunnen wij u ‘volledig ontzorgen’ en kunt u bij ons terecht met uw vragen. Wij helpen u graag!