top of page

RITTAL VX RACK

VX IT is 's werelds snelste IT rack
De oplossing voor alle netwerk- en servertoepassingen

Of u nu een netwerkrack nodig heeft voor een verdeelbord of serverracks voor een edge-, colocatie- of hyperscale datacenter, de nieuwe VX IT van Rittal is het ideale platform voor het accommoderen van een moderne IT-infrastructuur en de vele verschillende vereisten.
 

Met het nieuwe VX IT racksysteem presenteert Rittal een nieuw ontwikkeld modulair systeem voor server- en netwerkracks. Hiermee kunnen IT-infrastructuren met een tot nu toe ongekende snelheid worden opgezet – van afzonderlijke netwerkracks tot complete datacenters. De VX IT biedt maximale configuratievrijheid; de configuratie is eenvoudig en snel uit te voeren met behulp van een onlinetool – volledig gecertificeerd met alle componenten. Dat is uniek.

VX IT Rack Rittal


VX IT staat voor snelheid, flexibiliteit en modulariteit. Het staat echter ook voor de zekerheid dat onze klanten voor elk toekomstig IT-scenario optimaal zijn toegerust. Daarnaast:

  • Snelle montage zonder gereedschap

  • Belastbaarheid tot 1.800 kg

  • Maximale compatibiliteit en toekomstbestendigheid

  • Breed scala aan accessoires beschikbaar
     

Een nieuwe generatie IT racks, in de vorm van Rittal’s VX IT, is gelanceerd. De VX IT is als universeel modulair systeem ontworpen voor alle gangbare toepassingen en is door zijn veelzijdigheid geschikt voor gebruik als netwerk- en serverrack. Het grote aanbod varieert van 15 tot 52 HE. Gebruikers kunnen het systeem inzetten voor edge, on-premise, modulaire IT-containers, energiezuinige colocator-datacenters en de grootste hyperscale-datacenters

Rittal logo.png

De nieuwe VX IT rack van Rittal

X-ICT in Zwolle

Over X-ICT

Wij zijn X-ICT

Sinds 2007 zijn wij een zelfstandig bedrijf, maar ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Met veel enthousiasme delen wij deze kennis met u tijdens een kennismakings- en/of adviesgesprek. Of kom eens kijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

bottom of page