top of page
Analysing Data

QUICK SCAN 

Sluit uw computerruimte aan op de vraag van vandaag?

Wij doen een GRATIS Quick Scan in uw computerruimte!

Middels de GRATIS Quick Scan kunnen onze adviseurs beoordelen of de installaties in de serverruimte, zoals de UPS, het koelsysteem en eventueel het blusgassysteem, nog aansluiten bij de behoefte van nu.

De Quick Scan verplicht u niets, maar geeft u wel een beeld waar u staat met betrekking tot uw computerruimte.

 

Wilt u besparen op onderhouds- en energiekosten, wellicht uw computerruimte compacter inrichten en de beschikbaarheid verhogen, dan helpen wij u graag om deze doelen te bereiken.

Serverruimte X-ICT

Waarom is een Quick Scan aan te raden?

Een computerruimte, serverruimte of Main Equipment Room (MER) heeft doorgaans een ontwerp “levensduur” van ongeveer 10 tot 15 jaar.

Technisch gezien lopen na verloop van tijd de onderhoudskosten op. Denk hierbij aan batterijen en/of Power Modules van UPS systemen, die dan vaak voor een tweede maal vervangen moeten worden en koelmachines die steeds meer onderhoud nodig hebben.

 

Op een gegeven moment is het niet meer rendabel om installaties in de lucht te blijven houden. Door een Quick Scan kunnen onze adviseurs beoordelen of uw serverruimte toe is aan modernisatie. De Quick Scan is geheel vrijblijvend en gratis en geeft u inzicht in de staat van uw computerruimte.

Een computerruimte met verouderde installaties
heeft tot gevolg:

Door verouderde installaties in uw computerruimte kunt u onnodig tegen vervelende problemen aanlopen.
 

  • Hoge onderhouds-, c.q. reparatiekosten;

  • Relatief dure onderhoudscontracten;

  • Koelsystemen functioneren slecht, indien deze te veel capaciteit leveren ten opzichte van de capaciteitsbehoefte (pendelen);

  • Risico’s ten aanzien van de bedrijfszekerheid van de installatie;

  • Onnodig energieverbruik;

  • Onnodig veel ruimte benodigd.

Deze bedrijven gingen u voor:

zwartewaterland.png
logo-nzijl - wit.png
Logo Hunze en Aas -wit.png
Gemeente Lansingerland logo -wit.png
omrin leeuwarden - wit.png
gemeente epe logo -wit.png
X-ICT in Zwolle

Over X-ICT

Wij zijn X-ICT

Sinds 2007 zijn wij een zelfstandig bedrijf, maar ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Met veel enthousiasme delen wij deze kennis met u tijdens een kennismakings- en/of adviesgesprek. Of kom eens kijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

bottom of page