Live proefblussing demonstratie van Ansul

Woensdag 20 november

Lunch & Learn sessie

De serverruimte is het kloppende hart van iedere organisatie. Wanneer er problemen in deze ruimte ontstaan heeft dit vaak grote gevolgen voor de gehele organisatie. In een Lunch & Learn sessie brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van brandpreventie in uw serverruimte. We organiseren regelmatig Lunch & Learn sessies in samenwerking met ANSUL. Wilt u ook bij een van deze sessies aanwezig zijn zodat u de proefblussing demonstratie in onze showroom kunt ervaren? De volgende Lunch & Learn die gepland staat is in Eindhoven op woensdag 20 november.

Live proefblussing

Partners X-ICT en ANSUL werken al vele jaren intensief samen en hebben diverse serverruimtes ingericht en opgeleverd. In de showrooms van X-ICT staan volledig ingerichte serverruimtes waar wij u graag de totaaloplossingen laten zien. Wat gebeurd er in de serverruimte wanneer er rook wordt gedetecteerd? Tijdens de Lunch & Learn wordt er een live demonstratie van een blussing gegeven. Door het creëren van rookontwikkeling in de showroom van X-ICT zal het blussysteem in werking gezet worden, een zeer indrukwekkende demonstratie! Bekijk de video hieronder om een indruk te krijgen van de proefblussing.

ANSUL Solutions BV

ANSUL Solutions BV is gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen, installeren en onderhouden van blus- en brandmeldinstallaties. Blussystemen (team ANSUL Special Hazards) worden toegepast in verschillende situaties, waarbij de ruime ervaring van ANSUL in de ontwikkeling en realisatie van systemen zorgt voor de meest effectieve en economisch voordelige oplossing. Zo beveiligt ANSUL onder andere serverruimtes, opslagruimten voor gevaarlijke stoffen, grootkeukens en MER- ruimtes.

 

Wilt u graag bij de proefblussing aanwezig zijn? Vul onderstaand formulier in en meld u aan.
 

Meld u hier aan voor de Lunch & Learn sessie op 20 november in Eindhoven

Bekijk hieronder de video van de Ansul proefblussing in Zwolle