PIM+ is een uniek monitoringsoftwarepakket, mede ontwikkeld door X-ICT. De jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in het ontwerpen, inrichten, onderhouden van computerruimtes en netwerken en het ondersteunen van IT managers, systeem- en netwerkbeheerders zijn vertaald naar een zeer overzichtelijke monitoringstool.

Met PIM+ brengen wij alle componenten en verbindingen in uw netwerk in beeld en kunt u eenvoudig het netwerk onderhouden en pro-actief beheren.

PIM+ is mede ontwikkeld door de Management & Beheer specialisten van X-ICT. De dagelijkse werkzaamheden, wensen en taken van een ICT beheerder worden samengevat in duidelijke en simpele dashboards. PIM+ geeft de netwerkbeheerder, de IT manager e.a het inzicht en de tools om de organisatie draaiende en up to date te houden.

Kenmerken van PIM+

  • Monitor al uw IT systemen
  • Test uw IT systemen 24/7
  • Ontvang alerts direct via mail/ sms
  • Pro- actief beheren van componenten en verbindingen
  • Snel en duidelijk overzicht van de gehele IT omgeving
  • Overzichtelijke en duidelijke dashboards
  • Eenvoudig configureren en onderhouden

Korte introductie PIM+

Wilt u meer zien van PIM+?
Kijk dan op de website van PIM+ voor meer informatie. Of ga naar de gratis online demo en ervaar het gebruiksgemak en de eenvoud van deze slimme monitoringstool!Ga naar de PIM+ website »

Klanten over PIM+

Gebruikers vertellen graag hun ervaringen met de PIM+ monitoringsoftware. Na de implementatie van PIM+ is er meer overzicht en werken ze meer aan preventief onderhoud dan dat er storingen moeten worden verholpen.Lees de cases »

Demo PIM+ in showrooms

Geen IT omgeving, IT afdeling of wensenpakket is hetzelfde. Wilt u zien wat PIM+ voor u en uw afdeling kan betekenen? Dit laten wij graag zien in een persoonlijke demonstratie; bij u op locatie of in een van onze showrooms. Bel ons voor een afspraak!Neem contact op »

Wilt u meer weten over X-ICT of ons persoonlijk leren kennen?

Bel 038 – 455 2755 (Zwolle) of 040 – 264 0100 (Eindhoven).
Of vul het contactformulier in. Wij nemen graag contact met u op!