top of page

ONZE PARTNERS

20190411 X-ICT APC Data Center Partner o

Onze partners
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
 

X-ICT werkt samen met veel verschillende partners. Iedere partner is dé specialist in zijn vakgebied. De oplossing de wij aan onze klant aanbieden is, in onze ogen, de beste voor uw specifieke situatie.

Wie zijn onze partners en wat doen ze precies? U leest het op deze pagina.

De juiste partner voor u!

Naast ons advies krijgt u een duidelijk plan van aanpak; waarin uw vragen staan vertaald naar een op maat en (vaak) verrassend advies. Onze adviseurs gaan voor de oplossing die het beste bij u past. Leg uw vraag bij ons neer en u krijgt direct een eerlijk en duidelijk antwoord.

X-ICT heeft het overzicht. Wij kennen alle producten en oplossingen zeer goed en helpen u bij het maken van uw keuze. Eén aanspreekpunt, korte lijnen en een open communicatie; de basis voor een jarenlange samenwerking. Bent u benieuwd naar ons of één onze partners? Wij komen graag een keer samen kennismaken!

Partners

Wij werken samen met..

X-ICT in Zwolle

Wij zijn wij


Over X-ICT
 

Sinds 2007 zijn wij een zelfstandig bedrijf, maar ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Met veel enthousiasme delen wij deze kennis met u tijdens een kennismakings- en/of adviesgesprek. Of kom eens kijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

bottom of page