Partner voor uw ICT infrastructuur

X-ICT is de specialist voor uw ICT infrastructuur; service en onderhoud, monitoring en beheer, inrichting en bouw van serverruimtes en datacenters, netwerkbekabeling in koper en glasvezel, IP oplossingen en producten, consultancy en projectmanagement. Verschillende disciplines die wij feilloos aan elkaar verbinden!

Sinds 2007 zijn wij een zelfstandig bedrijf, maar ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Met veel enthousiasme delen wij deze kennis met u tijdens een kennismakings- en/of adviesgesprek. Of kom eens kijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons om onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

Wilt u meer weten over X-ICT of ons persoonlijk leren kennen?
Bel 038-4552755 (Zwolle) of 040-2640100 (Eindhoven).

Of vul het contactformulier in; wij nemen graag contact met u op!

MVO

MVO is onderdeel van onze bedrijfsvoering en een vaste waarde binnen onze organisatie. Het is verweven in de dagelijkse gang van zaken binnen X-ICT. MVO beschrijven wij op basis van de drie P’s: People, Planet en Profit.Lees meer »

WERKEN BIJ X-ICT

Ben jij op zoek naar een werkgever die jou de ruimte geeft om jezelf te ontwikkelen? Een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt én onderdeel bent van een hecht team? Wil jij je ideeën delen en kansen pakken?Lees meer »

PARTNERS

X-ICT werkt samen met veel verschillende partners. Iedere partner is dé specialist in zijn vakgebied. De oplossing die wij aan onze klant aanbieden is, in onze ogen, de beste voor zijn/haar specifieke situatie.Lees meer »

Meld u aan voor onze nieuwsbrief