monitoring_asaservice-aspect-ratio-1920-690

Monitoring as a service

Nagenoeg alle door X-ICT geleverde installaties, zoals bijvoorbeeld UPS- en koelsystemen, zijn voorzien van een netwerkadapter. Hiermee heb je de mogelijkheid om 24/7 de installaties te monitoren, maar misschien heb je hier geen tijd voor of is het wellicht (net) niet helemaal jouw kennis gebied?

Zwolle_X-ICT_068

X-ICT levert de meest geavanceerde tools om te kunnen monitoren, maar heb je de tijd om dag en nacht (ook) de UPS- en koelsystemen te monitoren?

Stel dat de koeling in de serverruimte midden in de nacht onverhoopt uit valt. Zie je dit dan ook direct of wellicht pas de volgende ochtend?

Voorkom het verlies van kostbare tijd

Hoe mooi zou het zijn als wij de storing al opgemerkt zouden hebben of wellicht zelfs hebben weten te voorkomen? Zien wij een (dreigende) storing dan kunnen wij met onze kennis en ervaring een snelle analyse maken en direct een support engineer inschakelen. Als het noodzakelijk is gaat er midden in de nacht nog een specialist op pad om het probleem op te lossen. Door ons de monitoring te laten verzorgen voorkom je dat kostbare tijd verloren gaat.

Onze toegevoegde waarde op het gebied van monitoring

Monitoring as a Service is een dienst, waarbij al onze toegevoegde samenkomt. Ons platform hebben wij specifiek ontwikkeld voor onder meer UPS systemen en andere technische installaties. Door een UPS aan de hand van 20 parameters te monitoren, zien wij eventuele problemen al vroegtijdig aankomen voor het daadwerkelijk problemen worden. Onze servicedesk bestaat uit ervaren specialisten met een ruime kennis van koel- en UPS systemen. Zo kan een snelle analyse van het probleem gemaakt worden. Aansluitend hebben wij korte lijnen met fabrikanten en service partners, zodat wij de SLA’s kunnen garanderen. Zelfs installaties, die niet voorzien zijn van een netwerkaansluiting, kunnen wij in veel gevallen alsnog “slim” maken en monitoren.