top of page

ONDERHOUDSCONTRACTEN

x-ict

Geen zorgen over onderhoud
X-ICT onderhoudscontracten

Heeft uw netwerk regelmatig aandacht nodig? Zijn er vaak aanpassingen of uitbreidingen in uw netwerk? Dan biedt een onderhoudscontract uitkomst!

Technische installaties, zoals koelinstallaties, UPS installaties en blusgasinstallaties zijn voorzien van onderdelen die aan slijtage of ouderdom onderhevig zijn. Onderhoud en support is dan essentieel en soms zelfs verplicht. Lees meer over onze contracten op deze pagina. 

Contracten

VOORDELEN CONTRACTEN

Electrical Inspectors

Preventief 
onderhoud

Onderhoud wordt uitgevoerd door de fabrikant of een hiervoor geautoriseerde organisatie. De apparatuur wordt geïnspecteerd, hierbij worden kritische onderdelen, die aan slijtage of ouderdom onderhevig zijn, tijdig vervangen.

 

Afhankelijk van het type installatie zal X-ICT u informeren over de best passende onderhoudsinterval of bezoekfrequentie.

Customer Support Representative

Support

Doorgaans wordt een onderhoudscontract aangevuld met een supportovereenkomst, waarbij een Service Window (bijvoorbeeld 7x24 uur) en een Service Level (bijvoorbeeld 4 uur on-site responstijd) wordt overeen gekomen.

Working

SPoC (Single Point of Contact)

Bij contracten die via X-ICT worden afgesloten kunt u gebruik maken van de storingsdienst van X-ICT.

X-ICT zorgt hierbij voor de doormelding naar de fabrikant of diens service provider. Hierbij heeft u één aanspreekpunt, of het nu gaat om een UPS, een koelsysteem of een blusgassysteem. 

Ook wat betreft het beheer van de contracten heeft u één aanspreekpunt. X-ICT beheert uw contracten en adviseert u wanneer uw contracten niet meer aansluiten bij uw huidige situatie. Hiermee voorkomt u dat er onnodig kosten worden gemaakt.

Nieuw onderhoudscontract?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Wij geven advies op maat 


Bij X-ICT krijgt u een advies waarbij de prijs ondergeschikt is aan de oplossing. Hoe dat kan? Wij zijn een onafhankelijke systemintegrator en kiezen uit meerdere concepten van verschillende partners.

Daardoor sluit de totaaloplossing geheel aan bij uw situatie; de (bouwkundige) omgeving waarin de ruimte wordt of is geplaatst, de huidige situatie en voorzieningen, energiebesparing en het tijdsbestek. Dit levert vaak een verrassend voorstel op! Zowel in prijs als in oplossing!

bottom of page