VACATURE

Office Manager

Fulltime (40 uur)

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken per direct een enthousiaste office manager om de bezetting van onze receptie in Zwolle voor zijn of haar rekening te nemen. In deze functie werk je voor alle disciplines en alle bedrijven binnen de ‘X-ICT groep’.

Werkzaamheden:
 

 • Je zorgt voor een nette en juiste afhandeling van post, telefoon- en emailverkeer

 • Je ontvangt bezoekers

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met vragen. Complexe vraagstukken zet je door naar een collega. 

 • Je bent verantwoordelijk voor o.a. de bestellingen van kantine- en kantoorartikelen.

 • Je biedt ondersteuning aan onze financiële afdeling met o.a. het inlezen van inkomende facturen.

Functie eisen:

 • Je bent representatief

 • Je hebt een MBO diploma met het liefst relevante werkervaring

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als schrift)

 • Je bent een teamplayer

 • Je kunt goed organiseren en je communiceert helder op verschillende niveaus

 • Je hebt een Hands-on mentaliteit

Jouw profiel:

Je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te plannen en op te pakken. Je weet hierbij het overzicht te bewaren en kunt goed prioriteiten stellen.

Je bent representatief, klantvriendelijk en je weet onze klanten op juiste wijze te woord te staan. Daarnaast vind je het leuk om met veel verschillende collega’s contact te hebben.

Wat mag je van ons verwachten?

Je bent uiteraard van harte welkom in onze dynamische en informele organisatie waarbij je de ruimte krijgt om de afdeling en jezelf verder te ontwikkelen Hierbij hoort natuurlijk een passend salaris op basis van opleiding en ervaring.  Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  We staan open voor nieuwe ideeën en geven je de ruimte om je talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Daarnaast zijn we kritisch op ons werk en geven elkaar waar nodig feedback.

Wie zijn wij?

X-ICT is de specialist voor  ICT infrastructuur; service en onderhoud, monitoring en beheer, inrichting en bouw van serverruimtes en datacenters, netwerkbekabeling in koper en glasvezel, IP oplossingen en producten, consultancy en projectmanagement. Verschillende disciplines die wij feilloos aan elkaar verbinden.
 

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie. Dagelijks werken we met een grote groep gemotiveerde medewerkers in de binnen- en buitendienst.  Samen zorgen we voor een prettige samenwerking waarbij de klant centraal staat. Het team van X-ICT is dan ook een enthousiast team vakmensen die een zeer goede werkrelatie hebben met alle klanten en partners/leveranciers.

X-ICT in Zwolle

Solliciteer bij X-ICT

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voel jij je thuis in een informele omgeving waar vernieuwing, samenwerken en plezier centraal staan? Wij ontvangen je CV en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail via marlies.van.beesten@x-ict.nl

Wil je graag wat meer informatie over ons bedrijf of heb je vragen over de vacature? Kijk dan op onze website of neem telefonisch contact op: 038-4552755

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.