top of page

Samenwerking X-ICT en Wehkamp

Aan de slag bij Wehkamp in de drukste tijd van het jaar 

In een tijd waar mensen hun aankopen veelal online moeten doen, voeren wij werkzaamheden uit in de serverruimte bij een van de grootste webshops van Nederland. Het hoofdkantoor van Wehkamp in Zwolle draait op volle toeren. Doordat het bedrijf 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend is, was het voor ons een uitdaging om zonder downtime de werkzaamheden af te ronden. 

Inmiddels zijn we belandt in de afrondende fase van het project. Samen met onze partner Schneider Electric breiden we de serverruimte uit, verhuizen we de UPS'en en plaatsen we een nieuwe stroomverdeling. UniCool verzorgt de extra koelinstallatie. Er volgt nog een uitgebreide referentiecase over dit mooie project. Houd hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten. 
 

Wehkamp Zwolle - X-ICT - UniCool.png
X-ICT in Zwolle

Over X-ICT

Wij zijn X-ICT

Sinds 2007 zijn wij een zelfstandig bedrijf, maar ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Met veel enthousiasme delen wij deze kennis met u tijdens een kennismakings- en/of adviesgesprek. Of kom eens kijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

bottom of page