De continuïteit en beschikbaarheid van uw IT omgeving is essentieel voor uw organisatie. Tijdig signaleren en pro-actief handelen voorkomt storingen en calamiteiten. Voor X-ICT de belangrijkste reden om verder te specialiseren in monitoringoplossingen.

Wij verdiepen ons in uw situatie en geven u het inzicht in de processen en componenten die voor u van essentieel belang zijn. Met de juiste tools en configuratie krijgt u grip op uw hele IT netwerk.
Wilt u weten welke DCIM oplossing bij uw situatie past? Of wilt u uw gehele netwerk monitoren? Wij adviseren, inventariseren en maken een plan van aanpak.

Bij de implementatie en configuratie van de software, geven wij u een uitgebreide training. Zijn er daarna nog vragen? De management-en-beheer specialisten van X-ICT helpen u verder!

Denk bij monitoring ook aan:
  • Configuratie
  • Implementatie
  • Training
  • Advies
  • Consultancy
  • Updates
  • Support

PIM+ monitoringsoftware

Met PIM+ brengen wij alle componenten en verbindingen in uw netwerk in beeld en kunt u eenvoudig het netwerk onderhouden en pro-actief beheren.

PIM+ is mede ontwikkeld door de Management & Beheer specialisten van X-ICT. De dagelijkse werkzaamheden, wensen en taken van een ICT beheerder worden samengevat in duidelijke en simpele dashboards. PIM+ geeft de netwerkbeheerder, de IT manager e.a het inzicht en de tools om de organisatie draaiende en up to date te houden.

Uw gehele IT omgeving in beeld brengen? Met monitoringstool PIM+ krijgt u eenvoudig een compleet en duidelijk overzicht!Lees meer over PIM+ »

Schneider Electric StruxureWare

Met StruxureWare for Data Centers kunt u een datacenter op elk gewenst niveau managen. De software  integreert IT, facilitaire afdelingen en directies met elkaar en biedt de mogelijkheid een balans te bewerkstelligen tussen een hoge beschikbaarheid en de piekefficiëntie door de gehele levenscyclus van een datacenter.

X-ICT is Elite partner van Schneider Electric voor DCIM StruxureWare. Wij hebben alle kennis in huis om u de mogelijkheden van StruxureWare te laten zien. Onze consultants kunnen u begeleiden bij de configuratie en ook in het dagelijks gebruik helpen wij u wanneer nodig! Lees het persbericht

Meer informatie op de website van Schneider Electric »

Wilt u meer weten over X-ICT of ons persoonlijk leren kennen?

Bel 038 – 455 2755 (Zwolle) of 040 – 264 0100 (Eindhoven).
Of vul het contactformulier in. Wij nemen graag contact met u op!

DCIM-advies
DCIM-training-begeleiding
DCIM-overzicht
DCIM-ICTuptime

In heldere taal maken wij u wegwijs in monitoringsoftware en managementtools voor uw IT omgeving. Wij zorgen ervoor dat de software voor u werkt en gaan niet weg voor u met de software kunt werken!