top of page

LUNCH & LEARN SESSIE

De Lunch & Learn van 23 april is helaas geannuleerd

De volgende Lunch & Learn sessie stond gepland op donderdag 23 april bij X-ICT in Zwolle. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus kan de Lunch & Learn helaas niet doorgaan. Zodra er een nieuwe datum bekend is, zullen we dit communiceren via onze social media kanalen en de website.

De serverruimte is het kloppende hart van iedere organisatie. Wanneer er problemen in deze ruimte ontstaan heeft dit vaak grote gevolgen voor de gehele organisatie. In deze Lunch & Learn sessie brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van brandpreventie in uw serverruimte.  
 
Partners X-ICT en ANSUL Solutions BV werken al vele jaren intensief samen en hebben diverse serverruimtes en datacenter ingericht en opgeleverd. In de showrooms van X-ICT staan volledig ingerichte serverruimtes waar wij u graag alle oplossingen laten zien. 
 
Tijdens de Lunch & Learn gaat u een live demonstratie van een proefblussing meemaken. Door het creëren van rookontwikkeling in de showroom van X-ICT zal het blussysteem in werking gezet worden. Een indrukwekkende demonstratie! Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van de demonstratie. 


 

Ansul logo.jpg
X-ICT in Zwolle

Over X-ICT

Wij zijn X-ICT

Sinds 2007 zijn wij een zelfstandig bedrijf, maar ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Met veel enthousiasme delen wij deze kennis met u tijdens een kennismakings- en/of adviesgesprek. Of kom eens kijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

bottom of page