top of page

KOPERBEKABELING

shutterstock_699622597.jpg

X-ICT verbindt met koperbekabeling
 

De keuze van een netwerkinfrastructuur krijgt niet altijd de aandacht die het verdient. Terwijl juist deze onderliggende netwerkinfrastructuur cruciaal is voor het presteren van de ICT-omgeving.

 

Niet alleen garandeert het netwerk de stabiliteit, flexibiliteit en beschikbaarheid van uw ICT, ook biedt de netwerkinfrastructuur steeds meer mogelijkheden om voorop te lopen in de markt. Wij zijn met X-ICT onafhankelijk systemintegrator en kiezen uit meerdere concepten van verschillende partners. Wilt u graag advies? Dan zijn wij de juiste partij voor u!

NETWERKBEKABELING

host-sorter-1479500-unsplash.jpg

Stabiliteit

Wanneer u het beste uit uw netwerk en uw ICT wilt halen, zijn twee zaken essentieel: snelle installaties en betrouwbare netwerken. Een goed netwerk is stabiel, werkt snel en functioneert zeer betrouwbaar. Als het gaat om horizontale bekabeling en backbone-systemen om de processen te optimaliseren, is stabiliteit simpelweg een vereiste.

thomas-jensen-592813-unsplash.jpg

Cat 6, 6a, 7 en 7a

Aangezien de ontwikkelingen in de markt en ICT elkaar in een razendsnel tempo opvolgen en steeds meer oplossingen naar elkaar toe groeien, dient die infrastructuur nu al te zijn voorbereid op de lange termijn ontwikkelingen. Oplossingen op het gebied van categorie 6, 6a, 7 en 7a spelen in op de wensen en eisen van morgen. Snel, zeker en volledig dekkend.

Image by Austin Distel

Advies?

Bij X-ICT krijgt u een advies waarbij de prijs ondergeschikt is aan de oplossing. Hoe dat kan? Wij zijn een onafhankelijke systemintegrator en kiezen uit meerdere concepten van verschillende partners.

Soorten

Meer weten over koperbekabeling?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

nexans bekabeling

Over X-ICT


De basis voor de ICT infrastructuur begint bij het ontwerp en de aanleg van het netwerk.

 

De netwerkinfrastructuur is in de visie van X-ICT de levensader naar het kloppende hart van de organisatie, de computerruimte. Als specialisten in netwerkinfrastructuren tekenen de medewerkers van X-ICT voor het ontwerpen, aanleggen, afmonteren en onderhouden van de netwerkbekabeling. Daarbij wordt gewerkt met de kwaliteitsproducten van gerenommeerde partners.

bottom of page