Hardware en software; onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze specialisten verbinden deze twee werelden met elkaar. X-ICT is vaak de schakel tussen installateur en automatiseerder. Waar voor de installateur soms de kennis van software eindigt en de automatiseerder geen apparatuur installeert, gaat X-ICT aan de slag om het gehele netwerk operationeel te maken.

Niet alleen het fysieke netwerk is ons eigen. Het X-ICT netwerk bestaat (ook) uit vele partners en samenwerkingen; het verbinden van mensen. Het uiteindelijke resultaat? Een onafhankelijk advies en de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Staat uw vraag en oplossing niet in dit rijtje? Dan is de kans groot dat wij er meer van weten. Leg uw vraag gerust bij ons neer!

  • Camerasystemen
  • Videodistributie
  • Toegangscontrole
  • Zorgoproepsystemen
  • Domotica
  • WiFi netwerken, Access points
  • Configuratie
  • Consultancy

Ons werk

Trots vertellen onze klanten over hun IT omgeving, de ontwikkelingen die zij hebben doorgemaakt en de invloed hiervan op hun ICT omgeving. Iedere klant, op een eigen manier, heeft samen met X-ICT het project tot een succes gemaakt!Bekijk Ons Werk »

Nieuws

Een afgerond project, onze klanten aan het woord, een uitnodiging voor een event, een nieuwe collega en ontwikkelingen binnen X-ICT die wij graag met u willen delen.Lees het laatste nieuws »

Over Ons

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons om onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.Lees meer »

Wilt u meer weten over X-ICT of ons persoonlijk leren kennen?

Bel 038 – 455 2755 (Zwolle) of 040 – 264 0100 (Eindhoven).
Of vul het contactformulier in. Wij nemen graag contact met u op!

IPadvies-meerderespecialismen
IPadvies-uptime
IPadvies-kennisdelen
IPadvies-aandeslag

Op zoek naar een partner die helpt, om alle componenten binnen het netwerk te verbinden, beheren en te onderhouden? Samen met X-ICT houdt u het netwerk, en alles wat er aan verbonden is, in bedrijf!