top of page

IP installatie, implementatie en advies

APC cooling system

Altijd verbonden
X-ICT werkt samen met veel partners

 

Hardware en software; onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze specialisten verbinden deze twee werelden met elkaar. X-ICT is vaak de schakel tussen installateur en automatiseerder. Waar voor de installateur soms de kennis van software eindigt en de automatiseerder geen apparatuur installeert, gaat X-ICT aan de slag om het gehele netwerk operationeel te maken.

Denk bij IP advies aan:

Camerasystemen

Videodistributie

Toegangscontrole

Zorgoproepsystemen

Domotica

WiFi netwerken, Acces points

Configuratie

Consultancy

Onlosmakelijk met elkaar verbonden 

Niet alleen het fysieke netwerk is ons eigen. Het X-ICT netwerk bestaat (ook) uit vele partners en samenwerkingen; het verbinden van mensen. Het uiteindelijke resultaat? Een onafhankelijk advies en de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Staat uw vraag en oplossing niet in bovenstaand rijtje? Dan is de kans groot dat wij er meer van weten. Leg uw vraag gerust bij ons neer!

X-ICT specialist in datacenters en serve

We helpen u graag

Wij geven advies op maat 


Bij X-ICT krijgt u een advies waarbij de prijs ondergeschikt is aan de oplossing. Hoe dat kan? Wij zijn een onafhankelijke systemintegrator en kiezen uit meerdere concepten van verschillende partners.

Daardoor sluit de totaaloplossing geheel aan bij uw situatie; de (bouwkundige) omgeving waarin de ruimte wordt of is geplaatst, de huidige situatie en voorzieningen, energiebesparing en het tijdsbestek. Dit levert vaak een verrassend voorstel op! Zowel in prijs als in oplossing!

Mogelijkheden
bottom of page