top of page

Interview met een nieuwe collega

Welkom bij X-ICT!

Onlangs is Herwin Schippers bij ons op kantoor in Zwolle begonnen als Projectleider. Een goede aanvulling op ons operations team! We hebben Herwin een aantal vragen gesteld, om hem nog beter te leren kennen.

Wat ga je doen bij X-ICT?

Ik ga aan de slag als Projectleider. Als eerste aanspreekpunt van projecten zorg ik ervoor dat deze soepel en gestructureerd verlopen. 

Hoe ben je bij X-ICT terecht gekomen?

Via mijn vorige baan kwam ik in contact met iemand die bij X-ICT werkt. In mijn vorige functie was ik werkzaam als projectmanager bij een technisch productiebureau voor evenementen. Aangezien ze bij X-ICT op zoek waren naar een Projectleider, wilde ik graag kennismaken met het bedrijf. Eenmaal op gesprek was er een leuke klik en toen ging het erg snel allemaal. Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging!

foto Herwin.jpg

Waarom heb je gekozen voor X-ICT?

Na meer dan 15 jaar in de evenementenbranche werkzaam te zijn geweest, kreeg ik meer behoefte aan regelmaat. In de evenementenbranche zijn avond- en weekenddiensten meer regel dan uitzondering en vanwege mijn jonge gezin zag ik dit niet meer zitten. Bij X-ICT vond ik de structuur en stabiliteit waar ik behoefte aan had. Ik heb zin om lekker de weg op te gaan en mooie projecten te gaan doen.

bottom of page