top of page

We hebben een nieuwe collega!

We hebben weer een nieuwe collega! Onlangs is Gosse van Dijk bij ons begonnen als Contractbeheerder. Een belangrijke rol binnen de afdeling Contracten. Gosse zal zich vooral gaan bezighouden met de service- en onderhoudscontracten. Met zijn IT achtergrond denken we dat Gosse een goede aanvulling is op ons team. We stellen hem graag even aan je voor.

Wat ga je doen bij X-ICT?

Als Contractbeheerder bij X-ICT ga ik me bezighouden met het fysiek en digitaal beheren van contracten, zodat de juiste informatie op het juiste tijdstip en op de juiste plaats beschikbaar is. Gezien het mooie portfolio aan klanten bij X-ICT heeft deze afdeling zeer veel potentie. Er ligt dan ook een mooie uitdaging om de contractportefeuille efficiënter in te richten, uit te breiden en verder te professionaliseren.

Gosse van Dijk.jpg

Hoe ben je bij X-ICT terecht gekomen?

Ik ben voorgedragen door een collega van X-ICT. De uitnodiging voor een kennismakingsgesprek kwam op het juist moment, omdat ik toe was aan een volgende stap in mijn carrière. In de afgelopen jaren heb ik ervaring op gedaan in de IT wereld en ik merk dat deze branche goed bij mij past. 

Waarom heb je gekozen voor X-ICT?

X-ICT is een gerenommeerd bedrijf met betrokken collega’s. Al vanaf het eerst moment dat ik bij dit mooie bedrijf binnen liep voelde ik me erg welkom. Ik heb daarom ook enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging!

bottom of page