top of page

We hebben een nieuwe collega!

Gerjan, welkom bij X-ICT! Onlangs is Gerjan bij ons gestart als Process & Change Consultant. In deze functie zal hij onze organisatie begeleiden naar een nieuw ERP systeem. Een belangrijke transitie waar goede begeleiding en coördinatie noodzaak is. We zijn daarom erg blij met de komst van Gerjan! 

Wat ga je doen bij X-ICT?

In de rol als Process & Change Consultant ga ik mij in een projectteam volledig bezighouden met de verandering naar een nieuw ERP-systeem. In die hoedanigheid zal ik direct of indirect met alle collega’s te maken krijgen en dat is wel iets waar ik naar uitkijk.

foto gerjan.jpg

Hoe ben je bij X-ICT terecht gekomen?

Via LinkedIn kreeg ik een berichtje met een uitnodiging om bij X-ICT een bakje koffie te komen drinken en kennis te maken. Bij de kennismaking heeft een bekende connectie mij een rondleiding gegeven op kantoor in Zwolle. Na een prettig gesprek met de directie is het balletje snel gaan rollen en waren we er in korte tijd uit.

Waarom heb je gekozen voor X-ICT?

Ik stond open voor wat nieuws en met het oog op mijn studie Change Management was dit een uitgelezen kans om in de praktijk toe te passen wat ik geleerd heb. Daar komt nog bij dat ik positieve verhalen hoorde van bekenden die bij X-ICT werken. Tijdens de rondleiding werden die verhalen alleen maar bevestigd: goede voorzieningen, een relaxte sfeer en fijne mensen. Kortom, ik heb er niet lang over na hoeven denken!

bottom of page