INSPECTIE & ADVIES

Maak gebruik van onze kennis

Inspectie

Een computerruimte inspectie is bedoeld om, al dan niet periodiek, uw computerruimte te onderzoeken op mogelijke gebreken en onvolkomenheden, die voor verstoringen kunnen zorgen. Voorkom storingen door regelmatig uw computer te laten inspecteren.

360 graden inzicht

Onze specialisten weten exact waar zij op moeten letten bij een inspectie. Stof, loshangende kabels, veroudering van batterijen, temperatuur en de conditie van uw koelsysteem. Alles komt aan bod en vindt u terug in een 360 graden inspectiediagram.

DIA

Een Datacenter Impact Analyse (DIA) is bedoeld voor organisaties die te maken krijgen met veranderingen in het IT landschap. Hoe zou uw computerruimte er uit moeten zien, indien er processen naar de Cloud worden gemigreerd ? Een DIA geeft antwoord op uw vragen. Klik hier voor meer info.

Meer weten over inspectie in de computerruimte?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Inzicht en vooruit kijken
 

Wij signaleren, adviseren en rapporteren over de status van uw volledige serverruimte. Zo weet u zeker dat uw serverruimte altijd volledig up-to-date is en u de hoogst mogelijke garantie tegen downtime heeft.

Door het laten uitvoeren van een inspectie heeft u een 360 graden overzicht van uw computerruimte. U weet waaraan er aandacht geschonken moet worden of waar u eventueel een risico loopt. Door deze voorzorgsmaatregelen voorkomt u uiteindelijk het uitvallen van IT voorzieningen. Is er sprake van verandering dan kunt u en DIA uit laten voeren.


 

 

Middels een inspectie reduceert u de kans op (ver)stroringen. Met een DIA nemen wij u mee naar de computerruimte van morgen.


De ogen van onze specialisten zien onvolkomenheden in uw computerruimte, die u zelf wellicht nog niet heeft opgemerkt. Onze consultants helpen u om te gaan met de veranderingen in het IT landschap.

Maak gebruik van onze kennis en laat uw computerruimte regelmatig inspecteren en/of laat u adviseren over de IT omgeving van morgen. 

Wij geven advies op maat 


Bij X-ICT krijgt u een advies waarbij de prijs ondergeschikt is aan de oplossing. Hoe dat kan? Wij zijn een onafhankelijke systemintegrator en kiezen uit meerdere concepten van verschillende partners.

Daardoor sluit de totaaloplossing geheel aan bij uw situatie; de (bouwkundige) omgeving waarin de ruimte wordt of is geplaatst, de huidige situatie en voorzieningen, energiebesparing en het tijdsbestek. Dit levert vaak een verrassend voorstel op! Zowel in prijs als in oplossing!

Een overzicht van alle mogelijkheden

Serverracks
Stroomvoorziening
UPS serverruimte
datacenter
X-ICT
Computervloer
Computervloer
Datacenter
Serverruimte
X-ICT
Netwerkbekabeling
Cable
Serverruimte
Datacenters
X-ICT
Koeling
Coolsystem
Koeling
Koelsysteem
Datacenter
Serverruimte
X-ICT Zwolle
Brandbeveiliging
Serverruimte
Ansul
Datacenter
X-ICT Zwolle
Beveiliging
Monitoring
Monitoring software
ICT
PIM+
PIM PLUS
Serverruimte
Datacenter
Inspectie
Consultancy
Consultancy
Onderhoud, service & support
Cases
Bekijk hier al onze cases
Show More