top of page

GALAXY VS ALL-IN ONE

Dit is de opvolger van de Galaxy 3500 en Galaxy 5500

De succesvolle Galaxy 3500/5500 modellen hebben een opvolger gekregen, de Galaxy VS.

De Galaxy VS met een capaciteit van 20 tot 150kW met externe batterijen is inmiddels al een paar maanden op de markt en is gepositioneerd als de opvolger van de Galaxy 5500.

De Galaxy 3500, met interne batterijen had echter nog geen opvolger. Deze is er nu ook, de Galaxy VS All-in one. Deze UPS heeft een capaciteit van 10-50kW. Doordat de batterijen in de basis unit worden geïnstalleerd, is het een relatief compacte vrijstaande UPS. Daarnaast is er net als bij de Galaxy 3500 een smalle variant (met maximaal twee Battery Strings) op de markt gebracht, speciaal voor de wat kleinere computerruimtes of voor situaties waar naast de UPS een noodstroomaggregaat aanwezig is.

De Galaxy VS wordt door X-ICT veel veelvuldig toegepast bij Edge Computing. Een typische Edge omgeving met een aantal IT racks heeft vaak een belasting tussen de 5kW en 25kW en daar sluit de Galaxy VS All-in one goed op aan. De UPS systemen worden zowel enkelvoudig als redundant geïnstalleerd, bijvoorbeeld om een separate A/B Feed te kunnen implementeren.

Een ander toepassingsgebied is de vervangingsmarkt van wat oudere driefasen UPS systemen. Op termijn is het wellicht interessanter om de UPS te vervangen dan de onderdelen in de huidige UPS te vervangen:

 

  • Na verloop van tijd, zijn naast de batterijen ook andere onderdelen aan vervanging toe

  • Door een afname van de IT belasting is de capaciteit van de huidige UPS onnodig hoog ten opzichte van de benodigde capaciteit. Dit is vanzelfsprekend niet energiezuinig.

Met de Galaxy VS beschikt u over een moderne en robuuste UPS, die aansluit bij de actuele capaciteitsbehoefte en een efficiëntie heeft van maar liefst 99% in de ECOnversion mode. On de Dubbel Conversie Mode wordt nog steeds een rendement van 97% gehaald! Optioneel is het mogelijk om de Galaxy UPS systemen uit te rusten met Lithium-ion batterijen. Dit is interessant omdat deze batterijen geschikt zijn voor hogere temperaturen, waardoor plaatsing in de koude zone niet langer noodzakelijk is.

De specialisten van X-ICT zorgen er voor dat u de juiste UPS aangeboden krijgt. Onze projectleiders zorgen er voor dat de plaatsing van de nieuwe UPS of het vervangen van een UPS vlekkeloos verloopt, inclusief het transport, het eventueel afvoeren van de huidige UPS en het aansturen van uw E-installateur, indien dit nodig is.  

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact op ons op.

APC GalaxyVS Range
X-ICT in Zwolle

Over X-ICT

Wij zijn X-ICT

Sinds 2007 zijn wij een zelfstandig bedrijf, maar ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Met veel enthousiasme delen wij deze kennis met u tijdens een kennismakings- en/of adviesgesprek. Of kom eens kijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Onze mensen en de manier waarop zij onze relaties verder helpen maken X-ICT uniek. Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

bottom of page