top of page

DUURZAAMHEID

WAT WE DOEN

shutterstock_699622597.jpg

Duurzaam ondernemen gericht op de toekomst
 

Wij leveren alle categorieën netwerkbekabeling, afhankelijk van uw wensen voor nu en de toekomst wordt de keuze gemaakt voor koper- en/of glasvezelbekabeling.

 

Wij verzorgen de basis van het gehele datanetwerk; van backboneverbindingen tot en met de data aansluitingen in de serverruimte of bij werkplekken.

Wij geven advies op maat 


Bij X-ICT krijgt u een advies waarbij de prijs ondergeschikt is aan de oplossing. Hoe dat kan? Wij zijn een onafhankelijke systemintegrator en kiezen uit meerdere concepten van verschillende partners.

Daardoor sluit de totaaloplossing geheel aan bij uw situatie; de (bouwkundige) omgeving waarin de ruimte wordt of is geplaatst, de huidige situatie en voorzieningen, energiebesparing en het tijdsbestek. Dit levert vaak een verrassend voorstel op! Zowel in prijs als in oplossing!

shutterstock_699622597.jpg

Analyseren, ontwerpen en realiseren


De basis voor de ICT infrastructuur begint bij het ontwerp en de aanleg van het netwerk.

 

Nauwkeurig, netjes en vakkundig wordt de netwerkbekabeling aangelegd en afgemonteerd. Vakmensen die het iedere dag een uitdaging vinden om structuur te geven aan het netwerk, zij zijn pas klaar als het er strak uitziet!

bottom of page